18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A 10 legnagyobb hiba, amit a pasik elkövethetnek a szexben

2013.12.11. 21:34
Az se jó, ha valaki túlságosan célorientált az ágyban, és az sem, ha figyelmen kívül hagyja a nő testbeszédét. Ha az alább felsorolt tíz legnagyobb hibát olvasva magára ismer, fontolja meg a praktikus tanácsokat, elvégre a legtöbb férfi vágya, hogy jó szeretőként emlegessék a nők, akiket aztán mágnesként vonzhat magához.

Az, hogy ki mitől jó az ágyban, nyilvánvalóan attól is függ, hogy a partnernője mit szeret, és mit nem: van aki a keményebb játékokra bukik, de van, aki az egyéjszakás kalandokat is csak nagyon meghitt hangulatban tudja élvezni. Általánosítani nagyon nehéz, ki mit ront el az ágyban, de több magazinból és körkérdések segítségével összeszedtük, milyen baklövéseket érdemes kerülniük a férfiaknak az ágyban. Természetesen a nők hibái sem maradnak ki, azokat a következő cikkben fejtjük ki, ha érdemben hozzá tud szólni a témához, írjon a velvetszex@index.inda.hu e-mail címre.

Kihagyni az erogén zónákat

Nekiszaladni azonnal a nő lába közének legalább akkora baklövés, mint kihagyni az előjátékot. Az erogén zónákról nem csak azért beszél mindenki, mert jól hangzik, hanem mert a nők izgalmi állapota korántsem olyan hamar következik be, mint a férfiaké. A nőknek szükségük van a hosszas felvezetésre, ami arra is jó, hogy megismerjék egymás testét. Még akkor is fontos a felvezetés, ha egy gyors egymásnak esésről van szó egy kapualjban. A csábítás szóban, az apró érintések, a csókok, a simogatások fontosak. 

Átugorni az előjátékot

A nyalás kihagyhatatlan a sorban, sok férfi követi el azt a hibát, hogy csak mutatóban megy le a nő lába közé, pár nyelvcsapással gyorsan letudja azt a részt kötelezően, majd azonnal be akarja dugni a farkát. A nyalásnak fiziológiailag is fontos szerepe van, a nő hüvelyében termelődő nyák szerepe a síkosításon túl az is, hogy a férfi agyában beindítsa a szükséges receptorokat, ami a merevedés folyamatában is szerepet játszik. Az egészséges, természetes testnedv egész biztosan nem visszataszító, de feltételezzük, hogy az egészségre és a megfelelő ápolásra mindenki odafigyel. A nyalás kérdésben nincs tehetségtelen férfi, csak önző. 

Inaktivitás

A falhoz támaszkodva várni a csodát, vagy az ágyban feküdni úgy, mint egy darab fa, a nőknek sem leányálom, ha épp a férfi lába között van a fejük. Sok férfi követi el azt a hibát, hogy olyan orálszexet vár a nőtől, amilyenben talán még soha nem volt része. Ahhoz, hogy a szopás (nincs erre jobb szó) mindkét félnek élvezetes legyen, nem elég csendben tűrni, apró gesztusokkal rá lehet vezetni a nőt arra, milyen tempóban csinálja. Rengetegszer hangsúlyozzuk, hogy sem a nő, sem a férfi nem gondolatolvasó, és senki nem volt ott, amikor a másik kamaszkorában elkezdett magához nyúlni. Nem lehet elvárni a senktiől, hogy fejből tudja, gyorsan, erősen, lassan, finoman szereti a partnere, ha hozzáérnek. Ezt mind meg kell mutatni a másiknak szopás közben is. 

Nem veszi a jeleket

Lehet akármilyen jó a nyelvtechnikája, lehet akármekkora a farokmérete, ha figyelmen kívül hagyja a nő testbeszédét, akkor biztosan rossz szeretőként fogják emlegetni. Például ha olyan nővel akad össze, aki a romantikus énjét a hálószobán kívül szereti tudni, annak lesznek jelei. Így a gyertyafényes szeretkezés, mélyen egymás szemébe nézve, misszionárius pózban nem lesz kielégítő a nőnek. Ennek az ellenkezője is igaz, ha valaki romantikusabb, intimebb dologra vágyik, az kényelmetlenül fogja magát érezni, ha felrakják a falra, és szétszedik. Lehet, hogy naivak vagyunk, hogy azt feltételezzük, a női olvasóink képesek kommunikálni a testükkel az ágyban, és igyekeznek rávezetni a férfiakat arra, hogy mi esne jól nekik, de most ebből indultunk ki. Ha a férfi hallott valami technikáról, ami tutira jó, és mindenáron csinálni akarja, akár jólesik a nőnek, akár nem, az is óriási baklövés. 

Ignorálni a csiklót

A férfiaknál bejáratott, és jól működik az orgazmus, a nőknél egész más a helyzet, és mivel a férfiak a sikertelenséget kudarcként élik meg a szexben, ezért általában azok a nők színlelik az orgazmust, akiknek nehezebben vagy partnerrel egyáltalán nem megy a tetőpont megélése. Mindennek azért van köze a csiklóhoz, mert az az a testrész, ahol a legnagyobb ingert lehet kiváltani, és amit a legtöbb nő izgat maszturbálás közben. Emiatt hiba kihagyni az izgatásból a csiklót, akár szex közben, akár az előjáték alatt, és ha a nő maga nyúl oda, akkor abból ne csináljon hiúsági problémát. Akkor se, ha a nő nem visítozik úgy, mint a pornófilmekben látni, mert sok nőnél a szex nem egyenlő az orgazmus megélésével, ennek számos oka lehet, testi-lelki egyaránt. 

A tiszteletlenség

Kényelmetlenül érezheti magát a nő, és meg is sértődhet, ha a férfi tiszteletlenül bánik vele, a tiszteletlenség miatt akár az egész szex kudarcba fulladhat. Mielőtt bármilyen lekicsinylő becenevet adna a nőnek, vagy durva játékokra kényszerítené rá, beszélgessen vele őszintén arról, mi az, ami őt beindítja. Mérje fel kérdésekkel, és figyelje a reakcióit, tudni fogja, hogy hol vannak a nő határai. 

A parancsolgatás sem aranyos

A tiszteletlenség mellett a parancsolgatás sem jó, aki őrmesterszerűen utasítgatja a nőt, hogy az mit csináljon, kérdés, őszinte beleegyezés nélkül vár el dolgokat az ágyban, akkor kellemetlenné és kifejezetten stresszessé teheti a szexet. Márpedig e kettő inkább jellemző az államvizsgára, mintsem a szexre, ami akkor jó, ha abban minden fél jól érzi magát. Akkor se parancsolgasson, ha azt gondolja, hogy A szürke ötven árnyalata miatt minden nő erre vágyik: óvatos kérdésekkel tudja meg partnernője határait, és csak aztán vegye át a domináns hím szerepét. 

Feltételezni, hogy a nő kielégült, és nem biztosan tudni

A szexnek nem akkor van vége, amikor a pornófilmekben: azaz a férfi elélvez valahova (arc, haj, hát, hüvely, száj), aztán mindenki megy a maga dolgára. A kielégülés nem egyenlő a hatalmas sikolyokkal, sok nő nem egy darab orgazmussal lesz kielégült – jó példa erre Robin Thicke, az énekes veszi a fáradságot, és olykor több mint tízszer is elélvezteti feleségét. A kérdezés is sokat segíthet: ha nem tudja biztosan, hol tart a nője a kielégülés folyamatában, akkor a szünetekben óvatos kérdésekkel tudja meg. Kérdezze meg, mire vágyik, nem kell, hogy elmondja, mutassa meg  a kezével.

Szex után ridegnek lenni

A legjobb szexnek is rossz szájízt ad, ha valaki paraszt a másikkal szex után – ez a nőkre is igaz, de őket a következő körben vesézzük ki –, a nők többsége igényli az intimitást. Ha valaki dolga végeztével felhúzza a nadrágját, vagy elfordul, és horkolni kezd, ne csodálkozzon, ha legközelebb visszautasítják. Hosszú távú kapcsolatokban és egyéjszakás kalandoknál is előfordul, hogy a férfi önzőbben viselkedik. 

Elvárni, hogy úgy csinálja a nő, mint egy pornós

Az xxx besorolású filmekben a nők mindig szexet akarnak, mocskos szexet, ami gyors, rövid ideig tart, és azonnal kielégítő a férfinak. Az életben ez máshogy van, nem néz ki úgy minden nő, mint a pornószínésznők, akik naponta 4-5 órát töltenek azzal, hogy tökéletes testük legyen. A vágyaik is mások, még a pornószínésznőknek is mások a magánéletben, így ha például lábfetisiszta filmekre izgul, lehetőleg óvatosan tudja meg partnernőjétől, hogy mit szólna ehhez, és ne rontson ajtóstul a házba.