Kevésbé ismert hazai pornószínésznőket jelöltek a pornósok Oscar-díjára, a 20 éves Lyen Parker az X-Faktor pornóparódiában játszik, a 27 éves Cayenne Klein lehet a következő Aleska Diamond és a CKM címlapról ismerős Czagány Klaudia is esélyes a legjobb külföldi pornószínésznő címre.

A legjobb külföldi pornószínésznő kategóriában három, szinte ismeretlen magyar pornóst jelöltek idén AVN-re. Lyen Parker, Cayenne Klein és Cindy Hope is a jelöltek között van, a három pornós közül Cindy Hope neve lehet ismerős, ő az a pornós, aki CKM címlaplány volt korábban. Mindhárom pornóst bemutatjuk röviden, szavazzon, melyikük a jobb, kinek adná a legjobb külföldi pornószínésznő díjat?

A 20 éves Lyen Parker az X-Faktor pornóparódiájában játszik Roccóval

1992-ben született Lyen Parker, Lyen és Demetris néven is pornózik a nemzetközi adatbázis szerint. 2012-ben állt be a felnőttfilmesek közé, a 178 centis, vöröses-barna hajú pornós nevén 11 DVD-t adtak ki, van köztük Pierre Woodman castingvideó, leszbikus jelenetek és análjelenetek. Lyen Parker szerepel Rocco Siffredi xfaktoros pornóparódiájában, az XXX Fucktoryban szerepel. Hogy miért kezdett el pornózni, és pontosan mit csinált a felnőttfilmezés előtt, közvetlenül az iskola után, nem tudni. Munkásságát ide kattintva nézheti meg.

 

A 27 éves Cayenne Klein lehet a következő Aleska Diamond

A kicsit Maya Goldra hasonlító Cayenne Kleint nemcsak AVN-re jelölte a szakma, hanem a pornókritikusok díjára, az XBizre is esélyes, mint legjobb külföldi pornószínésznő. Az XBiznek adott interjúban arról beszélt, hogy a pornó szakma nem annyira könnyű, mint amilyennek látszik, de nem cserélné el semmire. "Évekig stresszeltem a felvételek előtt, 'oh istenem, nem tudom megcsinálni', nem a szex része miatt, a kamerák miatt" – mondta a Budapesten élő, 1986-ban született pornós a lapnak. 2013-ban a Cayenne Loves Rocco filmet forgatta Rocco Siffredivel, és bár 2005 óta pornós, ez az első filmje, amiben ő játssza a főszerepet. A magánéletéről semmit nem tudni, a Twitteren követheti a pornós mindennapjait, a tehetségét pedig itt láthatja.

 

A biszexuális CKM címlaplány, Cindy Hope

Czagány Klaudia néven szerepelt a CKM címlapján, az állította, hogy szoftpornókat forgatott csajokkal, de kiderült az internetnek hála, hogy már 2008-ban hardcore pornót vállalt. 1985-ben született, 21 éves kora óta forgat a 163 centis 49 kilós pornószínésznő. 2009 óta jelölik rendszeresen AVN-re, de még sosem kapta meg a legjobb külföldi pornósnak járó díjat: tavaly a barátnője, Aleska Diamond nyerte meg

 

Melyiküket díjazná?

 A pornótól visszavonult Aleska Diamondot közös jelenetben jelölték idén AVN-re, Marc Dorcel The Ingenuous című filmjében látható dugásért, Anna Polináva, Angel Piaffal, Ritáva, Tarra White-tal és Mike Angelóval. Az már egész biztos, hogy Aleska Diamond nem kapja meg élete harmadik AVN szobrát mint legjobb külföldi színésznő, azonban őt is jelölte az XBiz ugyanezért a címért. Az idei AVN-díjátadó gálát január 18-án rendezik meg Las Vegasban, a Hard Rock Hotelben.