horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Keressük a Való világ legjobb pettingjét!

2014.01.21. 20:30

Nagyon fontos kérdésre keressük a választ: összeszedtük a VV4, VV5 és a VV6 eddigi pettingjeit, hogy megszavaztassuk, melyik a legjobb. Értékelje 1-től 10-es skálán, hogy Szandika és VV Anikó ujjazása, Szandika és Alekosz jelenete, VV Veronika és Cristofel bizarr hangú akármije, VV Seherezádé és VV Gergő pettingje, vagy Aurelio nyalakodása hányast érdemel. A videókban látható, petting előtti és közbeni párbeszédekre külön felhívnánk a figyelmet.

Aurelio nyalással próbált ismerkedni VV Teónál

A nyíltan biszex VV Teo a lába közé engedte Aureliót, a jelenet inkább tűnik kétségbeesett kapálózásnak és felszedés féleségnek, mintsem igazi pettingnek. És azt is meg kell jegyezni, hogy VV Teo nem tűnik túl aktívnak, lustán, félálomban széttárta a lábát a nyomuló Aureliónak. Ilyet egyébként sem a VV4-ben, sem a VV5-ben nem láttunk.

 

Cristofel és VV5 Veronika talán 69-ezett

"Nem szeretem, amikor hazudsz!" – nyávogta VV5 Veronika a dugószobában Cristofelnek, amire a csődör annyit mondott: Nem hazudok! Aztán valamit még suttogtak egymásnak a paplan alatt, majd snitt, és már megy is a csattogás. A paplan domborulatait elnézve feltehetően franciáztak, és közben ezeket a furcsa hangokat sikerült kihozniuk egymásból, amik a videón is hallhatók.

 

Szandika és VV-ÉNB Anikó ujjazása a paplan alatt

Szandika egy óvatlan pillanatban megfogta barinője, Nádai Anikó kezét, és a nemesebb testrészéhez szorította, arra kényszerítve szegény lányt, hogy kielégítse őt. A tárcsázgatást, ujjazást az azóta Éjjel-Nappal Budapest előnevet felvevő Anikó végigröhögte, és Szandika akárhányszor sóhajtozni kezdett az izgalomtól, VV Anikó felnevetett. “Ver a víz! Mindig rosszkor szólalsz meg!” – mondta Szandika a paplan alól Anikónak.

 

Szandika ruhán keresztül lovagolt Alekoszon

A VV4-ben Szandika Alekosz mellkasát simogatta a szilikonjaival, majd bugyiban lovagolt kicsit Alekoszon. Közben pedig ezt mondta: "De én nem fogok szexelni!" Alekosz természetesen ezt másképp gondolta. "Dehogynem! Nézz ide! Most nézz a szemembe! Érezni akarom a mozgásodat! A hullámzásodat!" Ez a petting a szerkesztőségi kedvencünk.

VV Seherezádé és VV Gergő pettingje kiborította a többieket

Seherezádé: "Most, hogy jönnek az ünnepek, így egyre nagyobb a szeretetéhség és a Gergővel mi így pótoljuk egymásnak a szeretethiányát, és szükségem van rá és sajnos nem tudok ellene semmit tenni!"

Ezzel nyugtázta VV5 Seherezádé a történteket, hogy a paplan alatt ketten mit is csináltak pontosan, csak ruhán keresztül maszatoltak, vagy a több is, nem derült ki soha. A többiek azért erre a semmiségre is kiakadtak: "aktív szexuális élet megy szinte a hálószobába", "faszom kíváncsi rá", "Sehi éppen lovagol, kurvaidegesítő".