A nők után arra voltunk kíváncsiak, mit utálnak a pasik az ágyban. Kicsit sem meglepő módon minden egyes férfi egyetlenegy téma körül pörgött, ami nem más, mint a szopás. Így a mit-utálnak-a-férfiak-a-szexben cikk helyett a mit-utálnak-a-szopásban-a-férfiak cikk következik. Elvétve akadt egy-egy olyan megjegyzés, ami a higiéniára vagy a dohányzásra vonatkozott, így az olvasókra bízzuk a hosszú távú következtetés levonását. Figyelem, obszcén cikk következik (a szokásosnál is obszcénabb)!

1. Ne legyen kötelező a nyalás

A nyalás-vita örök, férfi válaszadóink közt olyan is van, akit zavar, ha a nő nem engedi a lába közé, de abból van több, aki nem különösebben rajong a nyalásért, de olykor van kedve. És ha van kedve, akkor nem annyira szereti, ha a nő nemet mond. 

2. Hahó, leszopnál, please?

Ha a lefetyelés kimarad, az nem jelenti azt, hogy automatikusan kimaradhat a szopás – írják többen is a problémájukat. Azt se szeretik, ha szólni kell ezért, kérni kell, vagy oda kell húzni a kezét a farokhoz, hogy rávegye a munkálkodásra, ne adj' isten le kell nyomkodni a fejét oda.

3. Ha a dákóba kapaszkodik szopás közben

Többen arra panaszkodtak, hogy a nők szopás közben túlzottan is kapaszkodnak, és jobb szeretik, ha a nő keze kevésbé van jelen.

4. Ha fogazni merészel

Ehhez nincs mit hozzáfűzni. 

5. Ha nem akar reggeli szexet

Ezzel főleg az a bajuk a válaszoló férfiaknak, hogy nem bírják, ha a szex a napi rutin részévé válik, és az esti fürdés, fogmosás, filmnézés közben kötelezően csinálják minden nap ugyanabban az időben. A reggeli szexre nemet mondani pedig szinte bűnnek számít, derült ki a válaszokból.