Megkérdeztünk tíz nőt, ki, mit utál a szexben, felnyálaztunk pár női magazint a témában, és összeszedtük a közös pontokat. Az alábbiak természetesen nem reprezentatívak, akár egyetért, akár nem, írja meg a velvetszex@index.inda.hu e-mail címre, mit utál - mit ugrana át szíve szerint - a szexben. A nők listája után a férfiaké jön, erre is várjuk az olvasói leveleket.

1. Reggeli szex

A reggeli szex ellen két dolog szól, a szájszag és az álmosság. A szájszag még akkor is parafaktor, ha nem a másik szájszagával van a gond. Olyan választ is kaptunk, hogy  ha nagyon muszáj, akkor reggel fogmosás előtt az ágyban inkább az orált választják, és akkor mindenki elégedett lehet: a szájszag-gondot kikerülik, és a férfit kielégítik. 

2. Szőr parák

Egyénenként változik, ki, milyen intim szőrzetet tolerál, a körkérdésre, hogy ki mit utál a szexben, a szőrzet is felmerült többeknél. "Legyen szőr, csak ne legyen bunda" – ha lehet ebben közös álláspontot találni, akkor ez az. 

3. Ha nagyon rossz a zene

Az egyéjszakás kalandok gyakran a Filmmúzeum éjszakai adására zajlanak, ez több baráti beszélgetésből is kiderült. Talán azért, mert ez tűnik a legjobb választásnak a zenét illetően, a nem megfelelő hangulatú zenével a világból ki lehet kergetni a leginkább felizgult nőt is. Ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy például egy talpig feketébe öltözött, önmagát gótként, metálosként jegyző csaj nem szívesen hallgat populáris mixeket. Több olyan választ kaptunk, amiben arról írtak a válaszadók, hogy semmilyen zenét nem tolerálnak. 

4. Ha lenyomják a nő fejét szopás közben

"Mindig csinálja a pasim. Mondtam is neki, hogy ezzel fejezi ki, hogy ő uralkodik, én meg fulladok. Utálom, de azt mondja, ő csak átérzi, milyen jó" – írta az egyik megkédezett nő, aki nincs egyedül a véleményével. A tíz megkérdezett nőből egy válaszolta azt, hogy őt a fejlenyomás egyáltalán nem zavarja, egy pedig azt írta, még sosem csinált vele ilyet egyik férfi sem. 

5. Ha kimarad az előjáték

Az előjáték átugrása több nőnél is a klasszikus parasztság fogalmába tartozik, ahogy az is, ha a férfi hamarabb élvez el, és otthagyja a gerjedt nőt kielégítetlenül. A kielégítetlen nő majdnem olyan hisztis, mint a menstruáló, szóval ha másért nem is megy, tisztességből végig kell csinálni. A nyalást is.