A világon ajánlott összes szexpóz mindegyikéből könnyen lehet szexbaleset, és az egész Káma-szútra úgy, ahogy van, kihívás e tekintetben is. Összeszedtük azokat a szexpózokat, amikkel az átlagosnál jóval könnyebben meg lehet sérülni. A konyhapulttal a magassága miatt kell vigyázni, állva csak akkor franciázzon, ha erőember, a híd szexpóztól pedig sérve is lehet.

1. A konyhapulton

A konyhapultos szex spontán, és ez a jó benne, azonban a szűk konyhapulton hagyott kések sérüléseket okozhatnak. Az erőteljesebb lökések a férfinak nem biztos, hogy jól esnek, a magasabb konyhapult és az alacsonyabb konyhapult is kellemetlen élmény lehet a vérrel teli faroknak. A javaslatunk az, hogy a spontán elkezdett szexet folytassák például a földön. 

2. 69 állva

A franciázás az ágyban a legkényelmesebb, de vannak, akiknek az az igazi kihívás, ha a 69-et mindenféle módon űzhetik. Állva is lehet, de ez némi erőnlétet kíván, és az sem biztos, hogy a merevedésnek jót tesz az emelgetés. Még terdelve sem biztos, hogy megúszható sérv nélkül az orálozás – ide kattintva láthatja.

3. A Body Builder

Akárcsak az állva franciázásnál, itt is az erőnléten múlik minden. A Body Builder póz majdnem olyan, mint a misszionárius póz állva, azonban a nő lábai a férfi derekán pihennek, tehát a férfi a teljes testével tartja a nőt, semmihez sem támaszkodva – ide kattintva nézze meg a pózt!

4. A Híd

A híd pózban (ide kattintva láthatja) a férfitől elvárás a pózhoz, hogy hajlékony legyen, és tökéletesen le tudjon menni hídba. Ha ez megvan, akkor a nő kedvére használhatja a férfi farkát, csakhogy egy jól irányzott lökéssel akár még a gerinc is sérülhet. A pózt nagyjából egyik fél sem élvezi túlzottan, maximum arra jó, ha a házi videóban meg szeretnék örökíteni, milyen jó kondiban is vannak. 

5. Hasitasi

A hasitasi szexpóz a body builder hátsó verziója, a nő nem szemtől szemben, hanem háttal ül a férfin, miközben a férfi tartja őt teljes testével, és még szexelnek is. Faroktörés, peyronie-zavarok, sérv, és akár koponyasérülés is lehet, ha a férfi kiejti a kezéből a nőt, és az a földre csapódik.