Zárt ajtók, feltöltött telefon, mocskos száj és beleélés, ezek nélkül a telefonon zajló erotikus beszélgetésből semmi nem lesz.

A telefonos szex nem több erotikus beszélgetésnél, ami jó esetben közös maszturbálással fejeződik be, akárcsak a Skype-os szex. Bármennyire is egyszerűen hangzik, sok ponton elbukhat a csevely. A Kinkly nyomán összeszedtük, mire érdemes figyelni a fantáziát is megmozgató telefonbeszélgetésnél.

1. Felejtse el a röhigcsélést

Először is, a félénkséget és a hülyéskedést felejtse el. A legfontosabb tudatosítani, hogy a telefonon keresztül egymást izgatni nem vicces, nem arról szól, hogy gúnyt űzzön magából vagy a vonal végén várakozó partneréből. Természetesen lehet olykor egy-egy tréfa a beszélgetésben, de a célja a vágy fokozása, szóban. 

2. Érezze át, amiről beszél

Előfordulhat, hogy a helyzettől ideges lesz, izzadni kezd a tenyere, és zavarba jön attól, hogy arról kell beszélnie, milyen ruhában van épp. Ha nem tud vagy nem akar hazudni, akkor öltözzön be, vagy éppen vetkőzzön teljesen meztelenre, hogy átérezze, amiről beszél. Egyértelmű, hogy a szexi fehérneműtől, selyemköntöstől szexibbnek, érzékibbnek érezheti magát, mint hétköznapi ruhában.

3. Zárja magára az ajtót, hogy senki ne zavarja

Fürdőszoba, hálószoba, mosdó is szóba jöhet, ha el akar vonulni a házban lakók elől, ha van kutya vagy macska, zárja ki őket. Az sem szerencsés, hogyha a gyerek nyit be a helyiségbe. 

4. Ne használjon olyan szavakat, amiket sosem szokott

Érdemes kerülni az olyan szavakat, amiket sosem használna, például erekció, vagy akár a vagina, esetleg punci. Ezek idegennek fognak hatni nemcsak annak aki kimondja, hanem annak is, aki fogadja a szavakat, és követné a telefonon kapott utasításokat. 

5. Iktasson ki minden technikai malőrt

Kerülje el, hogy a legrosszabb pillanatban lemerüljön a telefonja, és töltse fel. Ellenőrizze a wifi routert, ha a telefonkapcsolat azon keresztül zajlik, csekkolja az internetet is, nehogy a legizgalmasabb pontnál kapcsoljon szét a vonal. 

6. Ez a fantázia játéka

A szavak a képzelőerőre hatnak, a közös szex csak a fantázia játéka. Azonban a fantáziálgatásból könnyen lehet közös maszturbálás.  A kielégülés után levezetésképp fontos pár szót ejteni, lehetőleg ne térjen rá a hétköznapi problémákra, a csekkekre vagy a bevásárlólistára – az legyen egy másik beszélgetés.