Idén harminc éve, hogy Japánban feltalálták a nyuszis vibrátort, azaz a kicsi nyuszira hasonlító, ággal kiegészített vibrátort. A jeles alkalomból természetesen teszteltük a szexuális segédeszközt, aminek áldásos hatását a Szex és New York sorozatban megcsodálhatta a világ. Az eredmények egészen eltérők, volt, akinek sok síkosítóra volt szüksége a használathoz, és volt, aki a vibrátor szagára panaszkodott.

Harminc éve töretlenül népszerű a nyuszis vibrátor, nem ok nélkül. A kettős élvezetet okozó szexuális segédeszközt 1984-ben találták fel Japánban, és a legendák szerint azért nyuszis forma, mert azt az akkori japán szexuális tabuk miatt könnyebben elfogadták az emberek. Hogy mi az igazság, sose fog kiderülni, az azonban tény, hogy harminc éve élvezik a nők világszerte a csiklóizgatóval kiegészített vibrátort. Tesztalanyaink többféle méretű, színű és minőségű nyuszis vibrátort teszteltek, a tapasztalatok közt nincs két egyforma.

Sok síkosító kell hozzá

Az egyik tesztalany, Judit korábban is próbált már vibrátorral kielégülni, ami különösebben nem hozta lázba. A Smile nyuszis vibrátornál arra volt kíváncsi, mennyiben lesz másabb az élvezet. 

„Első ránéznésre nagyon meggyőző volt, nem túl nagy, finom a tapintása, vicces pink színű, és tényleg nyuszi formájú a csiklóizgató része. Plusz pont, hogy nem kell az elemekkel szórakozni, USB-töltős. A korábban tesztelt vibrátorral leginkább az volt a bajom, hogy nagyon erősen rezgett, hiába volt rajta több fokozat. Ezen is van összesen hét program, ami különböző intenzitást és rezgési pontokat váltogat. Kézben nem mindegyik program tűnt annyira erősnek, szóval már tényleg alig vártam, hogy kipróbálhassam, még le is léptem egy buliból kamu indokkal” – írta tesztalanyunk, aki végül csalódott az új játékában.

„Rettenetesen sok síkosítót kellett hozzá használni, ez mondjuk még nem is zavart annyira. Az már inkább, hogy nagyon nehezen találtam azt a programot, amit jó lett volna. Próbáltam valahogy váltogatni a programok között, de a hét közül egyik sem jött be igazán. Valahogy sokkal nehezebben élveztem el, mintha csak a kezemet használtam volna, és nem is élveztem annyira. Azt hiszem, nekem alapvetően az a bajom a vibrátorokkal, hogy ahhoz, hogy igazán nagyot/jót tudjon élvezni az ember, kellenek a tempó-nyomás váltások bizonyos kritikus pillanatokban, és ezt a vibrátor nem igazán tudja. Be kellett látnom, ez soha nem lesz az én műfajom. Összességében sokkal jobb volt, mint egy normál vibrátor, és azt sem zárom ki, hogy használnám újra, leginkább talán valami páros játékban, mert egy rendes szexet ez még mindig nem tud helyettesíteni.”

Gyorsabb, egyszerűbb az orgazmus

Összesen hatféle segédeszközt próbáltak ki tesztalanyaink, a vízállótól egészen az ujjvibrátorig. Kata nevű olvasónk, akinek természetesen nem ez a neve, elemes nyuszis vibrátort tesztelt, életében először használta a dupla élvezetet adó nyuszist. 

„Nekem Lelom van, ami a technikai dolgok mellett nagyon ad a külsőségekre is. Ehhez képest ez a Sweet Smile nyilván jóval gagyibb, a külső designja nem a kifinomultságával tüntet. Nincs hozzá menő, bársonnyal bélelt doboz, utazó zacskó textilből, mint a Lelohoz. A legkevésbé szimpatikus különbség, hogy a Lelo hálózatról tölthető, ez meg elemes. De feleannyiba is kerül. Nekem eddig csak vaginás, és aránylag nagy méretű vibrátorom volt, szóval ez teljes újdonság. Cuki darab, elég jó minőségű szilikonnal borítva, kicsinek látszik, de nekem nagyon bejött a mérete is. Vicces a nyuszi két füle bekapcsolva, de csak látványra, használat közben szívderítő a hatása. Nem csak kifejezetten csikló irányultságú, a penetráció létszükséglet, ennek ellenére ez a nyuszi nagyon jól működött. Vannak rajta programok, de csak a legelső fokozaton használtam, próbálgattam, de érdektelen volt. Hamarabb és egyszerűbben csinálok vele orgazmust, mint a másikkal, bár tagadhatatlanul a Lelo nagyobb élmény, szóval klasszul kiegészítik egymást."

Kiábrándító a nagyon erős műanyag szag

A tesztalanyok közül többen is a vibrátorok szagára panaszkodtak, volt, aki szagtalanította alapos mosással a kapott vibrátort. „Ami elsőre kiábrándító volt, az a nagyon erős műanyagszag. Persze adhat egyfajta hangulatot, ha kicsomagolás után azonnal bekábulok tőle, és nyilván egyébként is jó alaposan lesikálok használat előtt egy ilyen terméket, de ezt nagyjából egy fél napig kellett, hogy elfogadható legyen. Még szerencse, hogy vízálló, így nyugodtan lehetett sikálni, bár feltételezem, nem ez a fő funkciója. Közepén gyöngyök vannak, de sajnos elég vastag körülötte a műanyag, hogy ne lehessen érezni, pedig kíváncsi lettem volna. Egyébként változtatható irányban forog három sebességgel a nyuszi része, ami a csikló izgatására szolgál pedig vibrál, szintén három sebességen. Hangja van, amivel nem az a baj, hogy túl hangos lenne, hanem az, hogy nem elég erős a motorja, és bár a szabad levegőn simán elmegy, akció közben nyilván nem tud akadálymentesen mozogni – emiatt eléggé nyöszörgő hangja lesz” – írta Bernadett nevű tesztalanyunk, aki végül jól érezte magát a Crazy vibrátorral, de nem annyira, mint a Szex és New Yorkban Charlotte. 

„A nyuszis vibrátorról eddig mindig az a Szex és New York rész jutott eszembe, mikor Charlotte napokig ki sem akart mozdulni otthonról, miután vett vagy kapott egy ilyet. Már akkor sem értettem, hogy mi olyan nagy szám benne, amiért ennyire kell lelkesedni. A tesztelt darab egy szép lila, diszkrétnek nem nevezhető, de egyébként nem irreálisan hatalmas darab volt. Méretre pont jó, nem az a típus, amit meglátva az az első gondolat, hogy ezzel karóba lehetne húzni valakit. Kicsit kiábrándító, hogy egy vibrátornak is ennyire erőlködnie kell, de próbálom pozitívan felfogni, vagyis hogy én vagyok túl szűk. A nyuszis része viszont isteni, igazából úgy is jó, ha a többit be se kapcsolom, mert egyáltalán nem durva és nagyon hamar el lehet tőle élvezni. Azért nem éreztem, hogy napokig ki se mozdulnék, mint a sorozatban Charlotte, de ha már otthon maradok, és hangulatom is van hozzá, akkor elő fog még kerülni.”

A Szex és New Yorkos párhuzamot és teljesen megegyező véleményt mondott az a tesztalanyunk is, aki a Bunny vibrátort tesztelte, a két vibrátor közt méretbeli különbség volt csak. 

A nyuszis ujjvibrátor is büdös, az anál

Az idén harminc éves nyuszis vibrátor kisebb méretben, ujjra húzható formában is kapható, természetesen ezt is teszteltük, az eredmény egészen meglepő: tesztalanyunk arra panaszkodik, hogy a nyuszi egyáltalán nem vonzó szexuálisan. „Életemben nem használtam még ujjvibrátort, így kiváncsi voltam, mit tud egy alig pár centis darab. Első blikkre azt tűnt fel, hogy a szilikon nagyon büdös, ezt biztos nem teszem be magamba. Szerencsére le lehet szedni a szilikon nyulat, és egy alapos mosás után viszonylag vállalható állapotba kerül – szagilag. Az alap egy kicsi fémrúd, ami tekerésre rezeg, és 3 db gombelemmel működik, melyet mellékelnek a csomaghoz. A vibrin látszik, hogy nem egy drága darab, és valójában a nyúlfigurának sincs semmi értelme, azon túl, hogy vicces, de viszonylag kevés embert ismerek, akik nyulakat tartanának szexuálisan vonzónak. Nekem az ujjtartó sem jött be, úgyhogy az egész művelet a szerencsétlenkedésről szól. A rezgés erőssége állítható, így mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet, de igazi áttörést nem hozott számomra a nyúl. Akkor már inkább a nagyobb, többfunkciós társai.″