Privát szexpartira hívtak egy bloggernőt Valentin-napon, aki aztán részletesen beszámolt arról, milyen volt a kétszobás lakásban többekkel együtt henteregni. Utolsó szexpartnere felkeltette az érdeklődését, végül másnap emailt írt a szinte idegen férfinak.

Orgia, Valentin-nap alkalmából

A FullStop névtelen bloggernőjét Valentin-nap alkalmából orgiára hívták e-mailben. Az alkalomra kicsinosította magát, hajat mosott, kilakkozta a körmét, szőrtelenített, harisnytartót húzott, és elindult. A pontos címet a parti kezdete előtt tudta meg, e-mailben. Az orgiát egy kétszobás lakásban szervezték meg, a házigazda köntösben nyitott ajtót, amit egy öv tartott a derekán. Füstölők és gyertyafény fogadta a bloggernőt, bor, cukorkák és csokoládé voltak az asztalon, óvszerek és síkosítók mellett. A többség beszélgetett a nappaliban, és csak a vendégek 10-20 %-a szorgoskodott a szobákba vonulva.

Szexre hívó jelzésként a hát simogatását, a kar végig simítását használták, emellett biztonsági jelszóban (kakaó) is megállapodtak, ha valakinek nem lenne ínyére mindaz, amiben éppen benne van. A gruppenszexben a bloggernő főleg egymással csókolózó párokat látott, akárhova nézett, mindenhol csókolóztak. A kétszobás lakásban jópáran szórakoztak, állítólag olyan hullámzása volt az egésznek, mint amilyen az óceán: apad és folyik. A menetek közt a bloggernő a kanapén ülve pihegett, és annak, akivel nem akart lefeküdni, bátran nemet mondott

„Örökkévalóságnak tűnt"

„Bár az orgia úgy tűnhet, amiben mindenkinek mindent szabad, ahol csak végtagokat látni és csattanó hangokat hallani, a valóságban ez több annál" – írja. A megszokott udvarlási formák az orgián nem érvényesek, jellemző az őszinteség, a párbeszédek ennek megfelőlen jóval személyesebbek. „Örökkévalóságnak tűnt, megszűnt a tér és az idő." Az orgiát nagyon is élvező blogger aztán találkozott valakivel, akivel többet is szeretne, mint szexet egy ismeretlennel. A férfit bilinccsel a kezében látta a grupipartin, állítólag szomorúan kullogott a férfi a buliban, mert nem volt senki, akivel használhatta volna. A bloggernő utánament a szobába, megkérdezte, hogyan lehet kinyitni a bilincset, próbálgatták, majd a kezén maradt, és természetesen lefeküdtek.

„Miután végeztünk, erőtlen voltam és boldog, egy babzsákon feküdtünk, és beszélgettünk. {...} A fiúm elment, magával vitte a bilincseket, körülbelül félóra múlva én is távoztam. Kerestem a bugyimat, de nem találtam meg, úgy döntöttem, hogy hazamegyek úgyis, hogy nincs a ruhám alatt semmi. Másnap reggel fájdalmasan ébredtem, a reggeli közben beszéltem a partyról. Megemlítettem, hogy tetszett az a férfi, akivel utoljára lefeküdtem, de nem tudom a teljes nevét. Meg kellene próbálnod kapcsolata lépni vele, mondta az egyik barátom. Mennyire furcsa az, hogy emailt írok szex után annak, akivel lefeküdtem? Mennyire furcsa az, hogy egy orgián találkoztam valakivel?" – írja, majd azt is megosztotta a világgal, mit írt az emailben a szinte teljesen idegen férfinak. Egyszerűen csak annyit kérdezett tőle, hogy van-e kedve megismételni mindazt, ami előző éjjel történt, semmi többet. Azt, hogy mi lett ebből, végül nem derült ki. 

Ha elengedhetetlen vágyat érez arra, hogy megossza a világgal, milyen tapasztalattal lett gazdagabb egy gruppenpartin, kérjük írjon a velvetszex@ mail.index.hu e-mail címre.