A Youtube-on, ahol tilos az explicit tartalom, rengeteg szexpózokat oktató videót találni, természetesen mindegyiken önjelölt szexoktatók mutatják a tutit, ruhában.

Az nem világos, hogy mekkora lehet a kereslet a szexpóz-oktató videókra a Youtube-on, a kínálatból ítélve valószínűleg rengeteg kétségbeesett embernek lehet szüksége arra, hogy valaki megmutassa, milyen szexpózokban léteznek. Számos önjelölt szexedukátor osztja meg a világgal (ruhában természetesen), hogy hogyan kell jól ráülni valaki arcára, hogyan kell tökéletesen dugni a kádban, vagy épp milyen is az igazi, szenzitív-erotikus szeretkezés – ruhában. Az orálszex oktató videók után összeszedtük a szexpóz-oktató videókat. 

Arcraülés nagyibugyiban

A Glamerotica 101 nevű Youtube-csatornán egy húsos nő mutatja be a szexpózokat, előadást tart a punci részeiről, de még a női ejakulációról is beszél. A videói egészen szórakoztatók, az alábbiban például a fehér zoknit, és úgy általában az ötletet kell csodálni.

Beyoncé ihlette szexpóz a kádban, nagyi hajhálójában

Még mindig a Glamerotica 101 csatornájáról szemezünk, az alábbi videó mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az feltehetően sokak számára világos, hogy Beyoncé feka csajok milliónak mutat példát a nőiességről, szexisségről. Arra azonban valószínűleg Beyoncé se gondolt, hogy a Youtube-on szexpóz lesz a Drunk In Love című száma miatt. A dalszövegben elhangzó, kétértelmű „surfboard" ihlette az önjelölt szexedukátort.

Misszionárius póz oktatása farmerban

Ausztrália kedvenc szexoktatójaként hirdeti magát a Youtube csatornáján Isiah McKimmie, követőit nézve egészen sikeres, van olyan videója, amit már közel 4 millióan láttak. A szexpózokat tetőtöl talpig felöltözve mutatja meg az oktató, férfi partnere farmerben fetreng az utasításaira az oktatófilmeken.

A Káma-szutra se marad ki a sorból

Káma-szutra szexpózainak oktatását is végig lehet nézni a Youtube-on, természetesen ezeket is ruhába öltözött emberek prezentálják. Az alábbi videón például bikinis nő mutatja meg a keleti kultúra szexbibliájának számos szexpózát.