Maszturbálás, hármasszex, orálszex, és még sima misszionárius szexpóz is van Lars von Trier filmjében, ami egy nimfomániás nő életét mutatja be két részben.

A Nerve összeszedte Lars von Trier A nimfomániás című filmjének szexpózait, amolyan kámaszútrás tálalásban. A nimfomániás nő életéről szóló költői történet az explicit szexjelenetei miatt örökre beírta magát a filmtörténelembe – a Youtube-nak például sok volt a trailer is. A filmben látott szexpózokat mindenkinek ajánljuk, főleg azoknak, akikre ráfér az inspirálódás. 

Játék a vonalzóval

Ha eddig még nem jutott eszébe, mi mindenre lehet jó a vonalzó sarka, A nimfomániásban láthatja: a főszereplőnő egy széken ülve használja a vonalzót. olyanoknak is ajánljuk, akik szeretik nézni, ha partnerük iskoláslányszettben magához nyúl. 

Nyalás az ágy szélén

A férfi az ágy szélén ül, a nő előtte áll, szorosan a férfihoz közel. A férfi ebben a pózban orálisan kielégítheti partnernőjét, természetesen a megfelelő magasságkülönbség elengedhetetlen. 

Térdelni és szeretni a vonaton

Utazás közben gazdag tapasztalatot szerezhet az a bátor férfi és nő, aki mer szexelni bárhogyan a vonaton. A tömegközlekedési eszközök nem feltétlenül alkalmasak higiéniai szempontból a szexre, de amikor helyzet van, ez a legkevésbé fontos szempont. A vagonban térdelni és szeretni akkor érdemes, amikor viszonylag kevesen vannak az IC-n. Ahogy a filmben is látható, célszerű lenyelni.

  Misszionárius romantika

A nimfomániás sem mellőzte a misszionárius pózt, párkapcsolata ebben a konzervatívnak tűnő, de nagyon intim szexpózban teljesedett ki először. 

Két férfi, egy eset

A hármasszex két férfi és egy nő közt rengeteg izgalmas szexpózt tartogathat, a filmben az előjátékhoz kap a néző ihletet, egy elölről, egy pedig hátulról simogatja a nőt. 

Néma kacsa

Kézfejjel, ököllel való kielégítést jelent a néma kacsa, aminek nevét a kézfej tartása ihlette. Különösebben nem kell magyarázni, hogyan kell ezt kivitelezni, akárcsak az ujjazást, a néma kacsát is érdemes elülről és hátulról is kipróbálni.