Pusztavacson keresnek rá a legtöbben a sex kifejezésre a Google-ben, a milf Győrben, Nyíregyházán és Miskolcon népszerű. A nemzeti érzelem is áthatja a pornónézési szokásokat: a magyar pornó, magyar amatőr kifejezésekre is sokan keresnek.

Nehéz elhinni a pornómegosztóoldalak világában, hogy van bárki is, aki a Google-ben keres magának pornót Magyarországon. Pedig vannak ilyen emberek, a Google Trends segítségével megnéztük keresőszavanként, hogy melyik városban kerestek rá a legtöbben a pornó, a szex, sex, amatőr, tini keresőszavakra az elmúlt 90 napban. A pornómegosztóoldalak saját statisztikái szerint Magyarország az arcraélvezés országa, és az anya-fia pornóra is sokan keresnek hazánkból.

Kazincbarcikán keresnek legtöbben a pornó szóra

Az elmúlt 90 napban Kazincbarcikán, Mátészalkán és Salgótarjánban kerestek rá a legtöbben a pornó szóra. A sex kifejezésre, így s-el Pusztavacson érdeklődnek a legtöbben, Monor, Salgótarján és Szolnokon is akadnak érdeklődők, de csak elvétve. 

Az ingyen pornó és az amatőr keresések a legnépszerűbbek

A pornó szóra önmagában ugyan Kelet-Magyarországon keresnek rá a legtöbben, az ingyen pornóra csak és kizárólag Budapesten kíváncsi bárki is. Feltehetően nem ismerik a pornómegosztóoldalakat név szerint, és a Google-el kezdik az esti szórakozásukat. Az ingyen pornó, pornó szex így együtt és önmagában a szex is, s-sel zével is népszerű.

A tini szex kifejezés Monoron, Veszprémben és Szolnokon népszerű, a milf Győrben, Nyíregyházán és Miskolcon az, érdekes, hogy Budapesten az elmúlt 90 napban a Google trend szerint senki nem keresett a milfre. Az amatőr szóra Egerben, Nyíregyházán és Szolnokon kerestek rá sokan, de Pécsen és Székesfehérváron is sok az érdeklődő ebben a kategóriában. 

A magyar pornó, magyar amatőr kifejezések is népszerűek

A magyar pornó, a magyar amatőr, a magyar szex keresések is igen népszerűek a Google keresőben, ha még soha nem keresett rá ezekre, érdemes megtennie: van már kifejezetten magyar zászlóval ellátott pornóoldal, hun nagyi kategóriával, vagy éppen cigány kategóriával.