A Velvet tíz nőt kérdezett meg arról, mi a véleményük az átlagosnál kisebb péniszekről és gazdájukról: tényleg nem vehetik fel a versenyt nagyobb méretű társaikkal szemben, vagy akár előnyt is kovácsolhatnak a dologból. Mint kiderült, a mikropöcsű pasik igen jó tulajdonsága, hogy sokat és jól nyalnak, adottságaikat humorral és udvariassággal kompenzálják, és a rövid hüvelyű csajoknak is ők a tökéletes megoldás.

Mert az orálon lesz a hangsúly 

A megkérdezett nők kilencven százaléka kapásból a kihangsúlyozott orális szexet hozta fel példaként. Véleményük szerint ugyanis nincs túl nagy gond, ha a partnerük a méret miatt nem tudja őket kielégíteni péniszükkel, hiszen van más módja is annak, hogy a csúcsra jusson egy nő. Minden csak az őszinte megbeszélés kérdése, így a kis farkú pasik feje máris több időt tölt a csajok combjai közt, mint a nagyobb méretekkel rendelkező társaik, amiért a nők igencsak hálásak. 

"Megkockáztatom azt is, hogy a kis farkú férfiak a kellő gyakorlástól ügyesebben is nyalnak, mint a nagy farkúak. Egyszer-kétszer belebotlottam ilyen pasiba, hát mit ne mondjak, szenzációsan játékos nyelvvel rendelkezett mindegyik, miközben volt olyan hatalmas mérettel rendelkező barátom, akinek fogalma sem volt, hol van a csiklóm" – mesélte Anikó. 

Mert a férfiak emiatt kompenzálnak 

Többen megemlítették, hogy mivel a kis péniszű férfiaknál kialakult egyfajta kisebbségi komplexus, igyekszenek mással meghódítani és megtartani a nőket, vagyis pozitívan kompenzálnak. Állítólag ezek a pasik jóval udvariasabbak és odaadóbbak, hiszen valahogy fel kell venni a versenyt a nagy farkú férfiakkal szemben.

"Egyszer volt egy kigyúrt, óriási adottságokkal rendelkező pasim, akit pár hét után menesztettem is. Ő konkrétan úgy gondolta, hogy az izmai és a nagy mérete elegendő a kapcsolatunkhoz, és nem is rakott bele többet. Aztán ott volt Zoltán, aki hetekig udvarolt, édes volt, udvarias, és rendkívül humoros. Mire az ágyba jutottunk, már teljesen bele voltam zúgva. Meghökkentett ugyan, hogy mennyire kicsi farka van, de akkorra már nem érdekelt, és a későbbiekben sem emiatt szakítottunk" – magyarázta Zita. 

A szexológus szerint: 

"Nem mindenáron a nagy péniszre vágynak a nők" – magyarázta megkeresésünkre Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus. "Ha az átlag közelében maradunk, akkor nem mindenek előtt koncentrál és választ a nő nagy péniszt. Ugyanis ellentétben sok férfival, a nő számára az egész együttlét/intimitás fontos, és a libidó beindulása, beindítása nincs mindig összefüggésben a méretekkel. Az izgalmi állapot megélése a nő igényének megfelelően a férfi kulturáltságát részesíti előnyben, a kielégülés átélése akár pénisz, akár orális, akár kézi vezérléssel mehet.

A megkérdezett nők is beszámolnak ezekről – az általuk megítélt –- élményekről. Nem tudjuk, ezek a lányok mióta élnek szexuális életet, de elfogadjuk a korrekt, objektív véleményüket. Mindenekelőtt egy nő számára az az igazán fontos a szerelmi életükben, hogy a férfi figyelemmel, szeretettel és vággyal, kulturáltan közelítsen hozzájuk" – mondta a szakember. 

Rövid hüvelyű nőknek tökéletes 

Hiába tágulékony a női hüvely, vannak olyan nők, akiknek túl rövid jutott belőle, számukra pedig még egy átlag mérettel rendelkező férfi is fájdalmat tud okozni a közösülés alatt. Az a legideálisabb, ha a zsák megtalálja a foltját: az ezzel a problémával küzdő csajoknak tökéletes lehet egy rövid pénisz.

"Nekem sajnos kifejezetten kerülnöm kellett a nagy farkú pasikat, sőt, 14-16 centistől is sírtam már el magam. A mostani kedvesem mérete átlagon aluli, de ez engem egyáltalán nem zavar, sőt. Két éve vagyunk együtt, és ő volt az első férfi az életemben, aki mellett tudtam élvezni a szexet, mert nem nyilall a hüvelyembe a fájdalom bizonyos pozíciók alatt" – számolt be Ramóna. 

Bizonyosságot nyer, hogy tényleg nem a méret a fontos 

Bár a megkérdezett nők között volt olyan, aki kategorikusan elutasította a kapcsolat lehetőségét egy kis pénisszel rendelkező férfival, némi gondolkodás után ő is úgy vélekedett, hogy ha az ellenérzése dacára beleszeretne egy ilyen pasiba, akkor mégis megpróbálna vele maradni. 

"Szerintem ez a pasiknál olyasmi, mint a nőknél a terhesség utáni lógó mell és kötényhas. Az a férfi, aki ezek miatt elhagyja az asszonyát (mert ugye, elég sok példa van erre), az nem is szerette őt igazán. Szóval, ha nagy a szerelem, akkor a csaj úgyis marad a pasival annak mérete ellenére is. Ha pedig lelép emiatt a probléma miatt, akkor meg ne is sírjon utána a férfi" – vélekedett Mariann.