Akit az ég és a gének az átlagnál kisebb farokmérettel áldott meg örülhet, számos olyan szexpóz van, amiben előnnyel indul nagy farkú társaival szemben. Franciázhat kedvére, a mélytorok sem okoz problémát és a kutyapóz is élvezetes lehet. Ha mindehhez megtanul nagyon ügyesen nyalni és ujjazni, nyert ügye van.

Megtalálták Brooklyn legkisebb pöcsét, bár sajnos nem tudni, hogy a méret pontosan hány centi – az interneten nagy általánosságban az erekcióval számolt 15 centi már kicsinek számít. Csak az biztos, hogy tulajdonosa 200 dollárt (44 968 Ft) nyert farokméretének köszönhetően, a nyertes Nick Gilronanazt nyilatkozta a Gothamistnek, nem akarta kihagyni ezt a lehetőséget. A magazinnak azt is elmondta, hogy a médiában nem annyira jó a kisméretű férfiak marketingje, így összeszedtük, milyen pózban érdemes próbálkozni. Az, hogy kielégítsen egy nőt, nem a csomag méretén múlik, hanem, hogy mennyire képes ráhangolódni a másikra, és hogy mennyire ügyes.

Lovagló póz

A kisebb méret tökéletes a lovagláshoz, a nagy farok ugyanis erős nyomást gyakorol ebben a pózban a méhnyakszájra, ami egyáltalán nem kellemes érzés. A pózban ráadásul az is lehetséges, hogy a nő a csiklóját is izgassa, a kisméretű faroknak köszönhetően ez magától hozzáér a férfi testéhez, és mindenki jól jár.

Kutyapóz

Kis farokkal bármilyen hátsó behatolást nyugodt szívvel tervezhet. A kölcsönösen kielégítő élvezetet a kutyapózban nemcsak a behatolás adja, hanem például a vállak csókolgatása, mellek simogatása, a has-csípő-derék beölelése. A két test lehető legszorosabb kapcsolata is benne van a pózban lehetőségként. Ugyan nem látják egymást szemtől szemben, de ha szereti magát látni, akkor tükröt is ajánlunk ehhez a pózhoz.

Mélytorok

A mélytorok technika kevésbé fullasztó kisebb mérettel, az orális szex durvulhat a kis farokkal annyira, amennyire mindenkinek jólesik. A pornófilmekben látott arcraülés is működhet, feltéve, ha a nő is benne van. A Jack Hammer pózt is ajánljuk szeretettel: a nő a földön ül, a férfi felette áll, a nő nem szemtől szemben, hanem egy irányban van a férfival. (ide kattintva megnézheti a pózt). Az annyira nem világos, hogy egy álló farok, hogyan tud ennyire visszafelé hajlani, de érdemes kipróbálni.

69

A franciázás mindenféle módon könnyen kivitelezhető kisebb farokkal: oldalról, ha a nő van felül, ha a nő van alul, bárhogy. A kisméretű férfi a csípőjét bármennyire nyomhatja a nő arcába 69 közben, nem kell attól tartania, hogy túl sok lesz. Így teljes mértékben koncentrálhat a nyelv-, száj- és kéztechnikájára, amiben jó, ha tréningeli magát – a nyalás-ujjazással nagy élvezetet adhat a nőnek.

+1 Kemény lökésekkel

A méretek adottak ahhoz, hogy erős, kemény lökésekkel tegye feledhetetlenné az együttlétet, és elkerülheti, hogy a farka folyton kicsússzon. Variálhatja azzal is, hogy az ujjaival stimulálja a nő G-pontját. Ha jó a  technikája, és ki tudja elégíteni a nőt, akkor az a barátnőinek nem arról fog panaszkodni, milyen kicsi farokkal találkozott, hanem arról beszél majd, mennyire jó volt a szex.