Azt már elárulták híres pornósok, hogy miképp vallották be otthon kissé fura szakmájukat, de ezúttal arról vallott három felnőttfilmes, hogy milyen benyomások érik őket az életben pornósként.

Stoya

A 28 éves Stoya nem gondolta túl karrierválasztását: „Bulinak tűnt. Egy gerillamarketinges személyi asszisztense voltam, a szabadidőmben pedig képeket csináltak rólam” – mesélt a Huffington Postnak kezdetekről. Stoya azt szereti a pornóiparban, hogy többfajta szexualitást és ízlést is bemutathat, ráadásul etikusan és élvezetesen. A legnagyobb problémája a szakmával az, hogy a nagy cégek már kegyetlenek és számítók, így nem is hajlandó dolgozni a legnagyobb hálózatoknál. A külvilág viszont nem tesz különbséget közte, és a kényszerpornósok között – a mélypont az volt, amikor a testvére esküvőjén egyszerűen lekurvázták. „Ironikus módon a pornóiparban sokkal több dolog múlik a beleegyezésen és a tiszteleten, mint a valóságban” – mondta Stoya.

Dylan Ryan

A 27 éves Dylan Ryan egy barátján keresztül került a pornóiparba, aki még korábbi közös munkahelyükön tette fel a kérdést, hogy ha esetleg összejönne neki a pornóforgalmazó cég alapítása, szerepelne-e a filmjükben. Ahogy az már ismert, igent mondott, és nem bánta meg. „Számomra a pornó egy hely, ahol beszélhetek úgy, hogy támogatnak. A nőknek kevés lehetőségük van arra, hogy pozitív módon fejezzék ki szexualitásukat. Sok önbizalmat is ad, hogy más nők láthatják, hogy jól érzem magam, és azt üzenem ezzel, hogy nem kell szégyenkezniük semmi miatt” – mondta Ryan. A színésznőnek nem tetszik, hogy ekkora férfidominancia van a pornóiparban, de a legjobban nem ez nyomasztja, hanem az, ahogy a civilek vélekednek a szexmunkásokról. „Ha tudják, hogy a szexiparban dolgozol, mindenképp áldozatként tekintenek rád, függetlenül attól, hogy az vagy-e.” Elmondása szerint sokat tesz a rossz megítélés ellen, ráadásul még szociális munkásként is dolgozik.

Satine Phoenix

A 34 éves Satine Phoenix már nem pornózik, de neki szomorúbb a múltja, mint két kolléganőjének. Phoenix azért választotta a pornót, hogy felépüljön sérüléseiből. „Apám tíz éven keresztül molesztált. A pornó vad és extrém szexualitása nagy energiát ad. Ezt kellett tennem, hogy azzá a nővé válhassak, aki most vagyok. Szeretek mások előtt szexelni, én irányítottam és választhattam ki azokat a férfiakat, akikkel csinálni akartam” – mondta. Szerinte alapvetően rendben van a pornóipar, egyedül az nem tetszik neki, hogy a fiatalok sokszor a filmben látottakat tekintik követendő példának. A pornón kívüli világgal viszont neki is gondjai vannak, különösen a visszavonulás utáni munkakereséssel. „Ha valaki egyszer kurvának lát valakit, örökké annak fogja látni. Mindegy, hogy tehetséges kurva, mert a lényeg, hogy kurva” – panaszkodott, hozzátéve, hogy több egykori kolléganőjét is molesztálni próbálta a főnöke, amikor megtudta, hogy korábban pornózott.

Ha érdekli, pontosan milyen produkcióról beszélnek ilyen lelkesen, nézzen meg a három pornósról egy-egy videót ezen a linken!