18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexpózok a Shortbusból

2014.05.24. 21:16
Maszturbálás a fürdőszobában, szex a zongorán, szex furcsa jógapózokban, és csoportszex, ezeket a szexpózokat ajánljuk a Shortbusból.

A maszturbálás hónapjának tiszteletére fel kell eleveníteni a 2006-os Shortbus című filmet. A film tabudöngető film sajátossága, hogy a szexjelenet nagyja valódi, igazi, a színészek valóban szeretkeznek egymással a kamerák előtt. A történet szerint az egyik főszereplő, Sook-Yin Lee a saját orgazmusát keresi, azt, amit még egyedül sem tud elérni, nemhogy párban. A film attól brilliáns, hogy a szexualitást úgy ábrázolja, amilyen az valójában: sokszínű, és egyénenként változó. 

 Maszti két kézzel

Az alábbi jelenet egy fürdőben történik a filmben, természetesen bugyi nélkül, egy kád vízben is kivizetelezhető.

Vibrizés a fürdőben

A Shortbus főszereplőnője a lehető legtöbb módon próbál elélvezni, például a fürdőszobába zárkózva, a földön fekve. Annyira akarja, hogy még az izmai is begörcsölnek.

Zongorára támaszkodva

A nő a zongorára támaszkodik, a lába a zongoraszéken, a partnere pedig a lába között térdel, ugyanezt akár fordítva is lehet próbálgatni. Csak arra kell vigyázni, hogy a nagy erőkifejtésben ne essen senki kezére a klavitúra fedele. 

Dupla jógapózban

A nő gyertyaállásban van az ágyon, a férfi pedig előrehajol, és a kezével támaszkodik az ágyon – vagy a földön. Egy ponton érnek össze, ott, elég bonyolult pozíció, az alábbi videón körülbelül a 41. másodpercben látható.

Csoportszex

Ehhez nincs mit hozzáfűzni.