A mindenkit érintő kérdésről őszintén írt egy újságírónő a College Candy oldalon, az ápoltságtól egészen a lenyeljem, ne nyeljem kérdésig vezetve a gondolatmenetét.

A College Candy oldalon tette közzé Heather Hunt, ő mire gondol szopás közben, amiből olyan nagyon mélyreható következtetést nem érdemes levonni. Már csak azért sem, mert szopás és szopás közt is van különbség (egyéjszaka, szenvedélyes szerelmi kapcsolat, vagy exszel találkozás, stb.), illetve férfi és férfi közt is van különbség. Már az csoda, ha bárki emlékszik arra, mire gondolt a legutóbbi szex közben valójában, és az is csoda, ha ezt be meri magának vallani. Ezek miatt érdemes fenntartásokkal kezelni a témát, bárki is írja, kivéve persze, ha a 444.hun jelenik meg, mert ők mégiscsak sokkal jobban értenek mindenhez, mint bárki más.

A College Candy poszt írója egészen a kezdetektől fogva veszi végig, ő mire gondol szopás közben, ahogy halad a boldog vég felé, úgy írja meg, mi fut végig a fejében a férfi lába között bólogatva. Azt is hozzáteszi, hogy nem hiszi, hogy van annál viccesebb belső monológ egy ember életében, mint amikor valakit szájjal kielégít.

Remélem, ápolt

Az intim szőrzet kérdése egyénenként változik, van, akinek bejön ha egy férfi úgy néz ki a lába között mint egy hatéves fiú, és van, aki imádja a burjánzó szőrt. „A nap végére minden nő egyetért abban, hogy levonva a következtetést, jobb egy teljesen leborotvált férfit nyalogatni, mint Robin Williams alkarját."

Remélem, megmosta magát

Nyár van, és ha még konditeremben is volt az illető, akkor belegondolni sem szabad abba, mi van, ha nem fürdött aznap a partner – fejtegeti a poszt írója, és hozzáteszi, öklendeznie kell a gondolattól is.

Siess egy kicsit, fáj a nyakam

„Elismerem, hogy ez egy kellemes élmény, és biztosan nem nem akarnám érezni, hogy siettetnek, ha a másik oldalon lennék. Az orálszex nem alkalmas idő a stresszhez vagy arra, hogy az órádat nézd. Eljön az idő, általában 20 perc körül, amikor azt kívánod, bárcsak gyorsabban elmenne. A nyakad elkezd fájni, a nyelved elfárad" – sorolja. 

Csak nehogy furcsa kérései legyenek

A furcsa kérések természetesen mindenkinél mást és mást jelenthetnek, attól függően, kinek, hol vannak a szexuális határai. Pont ez adhat okot az aggodalomra. A furcsa jelzés egészen pontosan a szokatlan kérést jelentheti a szituációban – például az anilingus.

Ez az arckifejezés vajon mit jelent?

Férfiaknál, nőknél felmerül a kérdés, hogy élvezi, vagy kínlódik az orált kapó fél, a poszt írója meg is jegyzi, hogy amikor felnéz szopás közben, átfut a fején, hogy vajon róla is ezt gondolják, amikor nyalják?

A végén a lenyelje, ne nyelje kérdéskört elemzi, kiemelve a gondolatot, hogy „csak a szemembe ne menjen". A  pontokba szedett gondolatok atekintetben különösen szórakoztatók, hogy az internetnek hála gyorsan utána lehet nézni, mit gondolnak a férfiak nyalás közben: köhögnöm kell, vajon akarja, hogy megérintsem a melleit?, a szakállam olyan szagú lesz, megmossam vagy ne?