Gárdonyban, a szlovák határnál, Délegyházán, Szegeden, Csepelen, Debrecen mellett és a Balatonon is lehet meztelenül úszni, napozni. Van, ami csak szabadstrand, de akadnak kempingek, strandok is.

Tele az ország nudistastrandokkal, igaz, ott még nem tartunk, hogy egy város közepén is lehessen topless napozni, mint Münchenben. Nehéz az internetről összekukázni, hogy pontosan hol is lehet meztelenkedni szabadtéren. Az interneten nincs olyan oldal, amin az összes, a nudisták által kedvelt tópartot, folyópartot gyűjtenék, így egy közös térképen bejelöltük a helyeket. A naturista fórumoldalakról és az FKK egyesületek oldalairól szedtük össze az információkat - bárki szabadon szerkesztheti a térképet.

Nagyítsa ki a térképet, és nézze meg, hol lehet idén topless napozni vagy meztelenül úszni!

Az egész biztos, hogy tíznél több olyan vízpart van Magyarországon, ahol zavartalanul lehet meztelenkedni, keressük azokat a helyeket a fentieken túl, ahova kifejezetten családok járnak, és azokat is, amik kevésbé családbarát helyek. Ha van arról információja, hogy a térképen lévő helyeken túl hol lehet nudizni, és hogy a megjelölt helyeken kell-e belépőt fizetni, tiszta-e a part, van-e mosdó, satöbbi, akkor írjon a velvetszex@mail.index.hu e-mail címre.