Öt jó ok is van, miért nem számít a nagy méretű farok, azaz miért nem kell görcsölni azon, kinek mekkora méretet adott a természet a lába közé.

A The Daily Dot jelentette meg napjaink igen fontos írását arról, tényleg annyira fontos-e, mekkora a férfi farka. A lap teljesen szubjektív írást közölt, amit ugyan férfi írt, de a lényege az, hogy élvezet szempontjából teljesen mindegy a méret. És bár lehet vitatkozni azon, hogy csak azért feszegetik a témát, mert nem született az író Ron Jeremy méretű pöccsel a lába között, de nem véletlen, hogy nem lehet mindenkiből pornósztár. A cikkben hét okot sorol fel a szerző, a legnyomósabb öt okot kiválogattuk.

1. Csak a nagy lehet a legjobb? 

Született már olyan kutatás, ami azt vizsgálta, mennyire elégedett a nő a párkapcsolatban, ha a pasijának nagy a farka. A vizsgálat eredménye szerint  azok a kenyai nők, akiknek nagy farkú pasijaik voltak, sokkal inkább félreléptek, mint társaik. Ráadásul az is kiderült, hogy túl nagy erőfeszítést is igényel a nagy méret, és hogy útmutatóik vannak arra, hogyan kell randizni egy kellően felszerelt férfival. 

2. A nőknek a méret a prioritási listán eléggé hátra szorul

Csakúgy, mint általában az élet más dolgaiban is, a középút az, ami ebben a témában is megmutatkozik. Bár tavaly az Ausztrál Nemzeti Egyetem készített egy felmérést arról, milyen mérethez vonzódnak a nők – fényképeken mutattak többféle méretű és magasságú meztelen férfit –, amiből az derült ki, hogy azok a férfiak érdekelték őket, akiknek nyugalmi állapotban nagyobb volt a farkuk. A legtöbb kutatásból az derül ki, hogy izgalmi állapotban a nők nagy átlaga a közepes mérettel elégedett, pontosabban az átlagmérettel, illetve az átlagméretnél egy picivel nagyobbal. Az extranagy méretet kevesen bírják. Ezek a méretek országonként eltérők, a nagy péniszméret térképen ez világosan látszik. Általánosságban a nőknek sokkal fontosabb a testiségnél a megnyerő viselkedés, a kedvesség és a figyelmesség.

 3. Csak azért, mert a pornóban mindenkinek nagy, még nem az az általános

A Daily Dot megszólalója, Nico szerint, van olyan pornó, aminek lehet akár edukációs célja is, de a legtöbbje teljesen eltér a valóságtól. Nemcsak történésben, hanem a szereplők teste miatt is: a plasztiknőket extra méretekkel feltuningolt férfi színészek reszelik hosszú percekig. Mindig kemények, mindig nagy a farkuk – ilyen az életben természetesen nincs. A pornófilmek a fantáziákról szólnak jó esetben.

4. Túl magasak az elvárások

Vannak, akik azt gondolják, hogy a szex egy olyan férfival, akinek nagyon nagyon nagyon nagy a farka előnyösebb, mint olyasvalakivel lefeküdni, akinek nagyon nagyon nagyon kicsi a farka, esetleg mikropénszie van. A cikk írója szerint roppant zavaró olyan férfival lenni, akinek hatalmas a farka, pont annyira túlhype-olt, mint David Lynch Mulholland Drive-ja. 

5. A szex nem csak a behatolásról szól

A keleti népek szexuális kultúrája ugyan számos szexpózt felsorakoztat, amikben a behatolás a lényeg, azonban külön fejezetek szólnak a kézzel, szájjal, fogakkal, körmökkel való izgatásról. A tao és tantra hívők is a hosszas előjátékban hisznek, ráadásul ha hozzátesszük azt, hogy a különböző szexuális kutatások szerint a nők kevés százaléka képes csak és kizárólag a hüvelyi izgatással elélvezni, a nagy farok mítosz fel is oszlik. Az orális szexről nem is beszélve – nem mindegy, hogy a 12-15 centi vagy 21 centi.