Olvasói levelet kaptunk, a 27 éves férfi drasztikus lépésre szánta el magát, hogy megoldja a problémáját: érzékeny makkja miatt mindig lefogta a partnernői kezét, ha kézimunkára került sor.

Olvasói levelet kaptunk a Ha túlérzékeny a makk című írásra, a 27 éves férfi olvasó gondokkal küszködött, végül úgy döntött, hogy a legmerészebb lépésre szánja el magát.

„Mindig lefogom a partnerem kezét"

27 éves, teljesen egészséges férfi vagyok, és bizony, az én makkom is érzékeny, nem "túl", legalábbis orvosi szempontok alapján egészen biztosan nem, de eléggé. Annyira, hogy egy gyengéd, főleg a makkomat ingerlő, érzéki női kezektől kapott kézimunka is heves reakciókat, reflex szerű ellenkezést vált ki belőlem, mely általában testem alig kontrollálható ficánkolásában jelenik meg, történjen az bármilyen és bármennyi síkosító használatával, vagy fokozott gyengédséggel" – írja levelében Géza, akinek természetesen nem ez az eredeti neve. Az olvasó a levélben azt is taglalta, hogy a pénisze merev állapotban mennyivel vastagabb a törzsénél, és hogy emiatt a fityma az első lehúzást követően mögötte marad, nem gördül rá vissza. Ettől kicsit olyan, mintha körül lenne metélve, így elkerülhetetlen a makk ingerlése. „Ha egy, már említett kényeztetés során orgazmus közeli állapotba kerülök, soha nem bírtam még ki (hagyományos esetekben - erről majd később), hogy orgazmus közben, vagy főleg utána ingerelve legyen, mindig lefogom a partnerem kezét. Megmondom őszintén, hogy én magam sem értem a dolgot, hiszen nem fájdalmat élek át, hanem a hüvelyben bekövetkezett orgazmushoz képest egy sokkal, százszorta fokozottabb érzést, mely olyannyira intenzív, hogy ha tehetem, automatikusan akadályozni próbálom."

A levele ezután váratlan fordulatot vett, és egészen szokatlan módon szoktatta magát a makk ingerléséhez az olvasónk. „Nagyon felkeltették az érdeklődésemet a femdom, tied down, forced handjob néven futó videók a szexvideó-megosztókon. Először döbbenten néztem, ahogy a nők a mozdulatlanra kikötözött férfipartnereiket egy meglehetősen könyörtelen kézimunkában részesítik, különösen nagy hangsúlyt fektetve az orgazmus közben és az utáni még fokozottabb makk-ingerlésre. Kezdeti megdöbbenésemet a kíváncsiság váltotta fel, és egyszer élünk alapon, hosszú hezitálás és sok keresgélés, levelezés után felkerestem egy profit, akivel előtte e-mailben, majd személyesen is részletesen egyeztettük, mit is szeretnék. Ez utóbbi természetesen nem volt más, mint a már írt videókban látottak átélése."

„Elviselhetetlennek tűnt egy-két mozdulat, mégis vágyom rá"

A pornós hívószavak alatt domináns nőkről szóló videókat találni, akik kikötözik a férfiakat, és erős kézmozdulatokkal kielégítik őket. A magatehetetlen férfiakat sokszor trágár szavakkal illetik, továbbá megparancsolják nekik, hogy mikor élvezhetnek el – elélvezhetnek-e egyáltalán. Az olvasó a fizetett élményt annyira élvezte, hogy újra és újra átélné még.

A hölgy szívesen teljesítette a kérésemet, hiszen specializálódásához képest finom dologra kértem, és egyébként is jó pasinak tartanak a hölgy ismerőseim. Mondanom sem kell, hogy izgatottságomat, jobban kifejezve, inkább felizgultságomat megtöbbszörözte egyrészt a gondolat, hogy perceken belül én leszek az, akinek mozdulatlanra lekötözve, kontrollálhatatlanul tűrnie kell majd, ahogy a hiperérzékeny makkját egy elképesztően perverz és ugyanennyire gyönyörű nő zsibbadásig fogja izgatni. Másrészt pedig az, hogy egyébként is ez lesz (volt) az első olyan élményem, amikor teljesen kiszolgáltatom magam, ráadásul egy addig ismeretlen nőnek. Abba, hogy mi is történt, nagyon részletesen nem mennék bele, pontosan azt kaptam, amit akartam, amit át szerettem volna élni, miszerint azok a gyönyörű női kezek úgy siklottak folyamatosan le és föl a makkomon, úgy izgatták az orgazmusom pillanatában, majd azután hosszú percekig, hogy ezt sem a kezei leszorításával, sem egyéb módon megakadályozni nem tudtam.

Leírhatatlan élményben volt részem, ahogy az éppen szétrobbanni készülő férfiasságomon a női kéz megfeszült, és csak mozgott és mozgott rajta, egyre keményebben, a legérzékenyebb pontomra koncentráltan. Mély nyomot hagyott bennem, és bár közben sokszor a pokolra kívántam saját magamat a saját hülyeségemért, mert szinte elviselhetetlennek tűnt egy-két mozdulata, mégis vágyom rá, hogy újra és újra átéljem."

Amennyiben szeretné megosztani hasonló élményét, vagy üzenni szeretne a levél írójának, küldjön e-mailt a velvetszex@mail.index.hu címre.