A We Vibe 4 vibrátort tesztelték olvasóink, maszturbáláshoz és páros játékhoz is jól passzol, még akkor is, ha a férfit nagyobb farokkal áldotta meg az ég. A pár nőtagja aggódott, hogyan fog minden beférni, de hosszas előjátékkal megoldották, a férfi nem is érezte a vibrátort.

“Most használtam először We-Vibe-ot, meg úgy vibrátort egyáltalán, úgyhogy nem igazán tudtam, mire számítsak. Kinézetre egyből megtetszett: pici, rózsaszín, és baromi kellemes a tapintása. Először egyedül használtam, síkósítóval tettem fel, amivel annyira könnyen felhelyezhető, hogy még izgatni sem kellett magam előtte, olyan könnyen felcsusszant. Lehet, hogy az anyaga miatt, de kifejezetten kellemes érzés, mikor bennem van" – írta olvasónk, Irén, aki a We Vibe 4 pároknak való vibrátorát tesztelte partnerével. A közel 40 000 Ft-os vibrátor G-pont izgató és csiklóizgató is egyben, a tesztelők a használatát egyszerűnek és egyértelműnek találták. A vibrátor 7x4x3 centis méretű, tehát ideálisnak tűnik szex közben is. Egy másik pár, akik korábban hasonló vibrátort teszteltek, kifejezetten kényelmetlennek találták a pároknak szánt vibrátort. 

 "A dobozon azt írják, hogy 10 fajta erősség van, ennyinek azért nem tűnt, de az tény, hogy bőven lehet vele kísérletezgetni. A felhelyezésről még annyit, hogy a vibrátor gyakorlatilag egyből a helyére ment, bár azért kézzel néha rá kellett segíteni, hogy erősebb legyen a nyomás. Felhelyezéskor kétféleképpen lehet bekapcsolni: vagy a vibrátor tetején lévő gombot kell megnyomni, és utána jöhet a távirányító, vagy lehet az egészet csak a távirányítóval használni – ez mondjuk inkább a partnernek imponál.” Az U-alakú vibrátor távirányítóval is működik, az oldalsó nyilakkal hat különböző vibrálást is be lehet állítani, a fel és le nyilak pedig az intenzitást változtatják. 

“Szex közben más a helyzet, pláne, mivel aktus közben sem használtam még vibrátort, így eleinte el se tudtam képzelni, hogyan fogjuk kivitelezni, főleg, hogy az emberem elég jól meg van áldva odalent. Eleinte bénáztunk, mint két tinédzser az első alkalom előtt, még konkrétan az a kérdés is felmerült, hogy hogyan fog elférni bennem egyszerre egy vibrátor meg egy farok is. Hosszas előjáték és a We Vibe használata után – egy kis síkosítóval persze – aztán nem volt probléma, persze hozzá kellett szoknom ahhoz, hogy egyszerre két dolog is tevékenykedik bennem. A pasim, állítása szerint, nem is érezte a vibrátort. A pózoknál nem volt probléma, bár a misszionáriusnál annyira nem működött a dolog, kutyapózban viszont sokkal élvezetesebb volt az egész, mert a vibrátor pontosan eltalálta a megfelelő pontokat. A dobozon azt olvastam, hogy vízálló a kütyü, ezért még ott is érdemes lenne kipróbálni.”