A YourTango megkérdezett ezer nőt, hogy kiderüljön, mire vágynak valójában az ágyban. A válaszokból kiderült, hogy az intimitás, a nyalás és a figyelmesség nagyon kell a nőknek.

1. Lassú vetkőztetés

A nyers szenvedély miatt állítólag sokan gyorsan túlesnek a vetkőztetésen, és ez bár jól esik az adott helyzetben, a megkérdezett nők azt válaszolták, hogy vágynak a lassú vetkőztetésre. A test lassú felfedezése, a lassú simogatások, csókok kellenek.

2. Szex nyilvános helyszínen

A szex olyan helyen, ahol bárki megláthat mind a férfiak, mind a nők fantáziájában a top három fantáziák közt van. Annak izgalma, hogy bármikor lebukhatnak ugyan pont ellenkezője az előző pontban kívánt lassú vetkőztetésnek, de tény, hogy néha jó kiszakadni a hálószoba négy fala közül. Persze csak ha nem jár a helyszínen egy rendőr. 

3. Átengedni az irányítást a nőnek

A megkérdezett nők többsége arra is vágyik, hogy néha ő irányíthasson. Bár a felmérésben résztvevő nők 53%-a azt válaszolta, nem élné a szexuális életét a BDSM kategóriában, azért vágynak arra, hogy szubmisszív szerepben élvezhessék a férfi partnereiket: elfenekeljék, kikötözzék őket.  

4. Szerepjátékok

Az iskoláslány, tanár-diák szerepjátékszex, egyenruhás szex a megkérdezett nők vágyai közt előkelő helyen szerepel. Többen a lábakkal kapcsolatos játékokat is megemlítették. A szerepjátékokkal izgalmasabbá tehető a légyott, ez tény, ráadásul egy másik szerepbe bújva a gátlások is jobban feloldódnak. 

5. Mozgás változások - gyors, lassú, kemény, érzéki

A váltakozó mozgások, az erő dinamikája és a változatos szexpózok is szerepelnek a nők listáján. Azt is szeretik, ha gyors és kemény a behatolás, és azt is, ha lassú és nagyon intim. Persze ezt a partnernek elég nehéz követni, mikor mire vágyik a másik, de az egymásra hangolódás, a kölcsönösség és az őszinte kommunikáció ezen segíthet. 

6. Nyalás

A szexuális felmérések szerint a nők kétharmada nem képes az orgazmust elérni csak a behatolással. A Yourtango saját kutatása szerint ez összefüggésben állhat azzal, hogy a megkérdezettek nagy százalékának a nyalásból sosem elég. 

7. Ha a férfi dominál

A szürke ötven árnyalata hullámának köszönhetően alig akar olyan nő a világban, aki ne álmodozna egy erős férfiről, aki teljesen a hatalmába keríti, és azt tesz vele, amit csak akar. A megkérdezettek 91%-a vágyik arra, hogy annyira megbízzon egy férfiban, hogy kiszolgáltassa a testét a férfi kénye-kedvére, mindenféle módon. Valamiért ez az érzékiséggel és a szuperszexi nőiesség megélésével társul a felmérésben résztvevő nők fejében. Akik pár ponttal feljebb még azt is akarták, hogy néha ők domináljanak az ágyban...

8. Előjáték a hálószobán kívül is

A szex valójában agyi tevékenység, az agyunk a legnagyobb erogén zónánk. Fontos, hogy megkapja a kellő ingereket az öt érzékszerven keresztül, azaz előjáték nem csak a szopás-nyalás-csókolózásról szól: smsek, csetek, egymásnak küldött képek, üzenetek formájában is kell az izgatás.

9. Csókból sosem elég

A lassú, érzéki csókból sosem elég a szájon sem, a csók szenvedélyes, intim, a legfontosabb kommunikáció két ember közt. A csók rengeteg kémiai folyamatot indít el az agyban, és mint arra a kutatók rájöttek, csókolózás közben már ki is választjuk a potenciális társat. Szóval a nők vágynak arra, hogy megcsókolják őket rengetegszer, bárhol, a falhoz döntve például. A magazin saját felmérése szerint a megkérdezett nők a lassú indítást preferálják.