Tele a Youtube szexoktató videókkal, a Helyes Ujjazási Technikát is tanítják, többen is. Akad nő, aki műpuncin magyaráz, ahogy magát szexgurunak nevező férfi is.

„A legtöbb ember azt hiszi, ez csak annyi, hogy egy vagy több ujjat be kell tenni a hüvelybe, de ez ennél sokkal több! Ez a videó megmutatja a legjobb módjait annak, hogyan szerezzen örömöt a feleségének, barátnőjének vagy talán saját magának!" – ezzel a narrációval kezdődik az egyik ujjazásról szóló videó a Youtube-on, meglepően sokan gondolják úgy, hogy videót kell készíteni az ujjazás tanításáról.

Az idézet a HealthChannel videójából van, ami azt is elmagyarázza a helyes ujjazási technika mellett, hogy elsőként valahogy el kell jutni odáig, hogy nedves legyen a nő lába köze. A csikló körüli körkörös stimulálást javasolja a videó, és egészen a sok ujjas izgatásig jut, de szót ejt arról is, hogyan kell két ujj közé csípve a csiklót tekergetni. Az illusztrációk miatt mindenképp érdemes megnézni a videót, de azt senkinek nem javasoljuk, hogy ezt készpénznek vegye, és eszerint nyúljon a nőjéhez – kivéve, ha ő kifejezetten ezt kéri.

A Freez frame films oktatóvideója eggyel jobb helyzetből indul, az oktatóvideó azt javasolja, hogy lazuljanak el a partnerek, és hangolódjanak egymásra. A nő elméjét kell megérinteni, azt kell elérni, hogy a nő megbízzon a partnerében, aztán rögtön rátér a csikló izgatására, egy orgazmusra, aztán jönnek a mindenféle csodapontok, amiket az ujjakkal kell stimulálni.

Az önjelölt szerető, Ben Buckingham a G-pont izgatásával és az úgynevezett nindzsa-technikával akarja meggyőzni a Youtube-on a népet. A szexguru pontosan az ellenkezőjét javasolja a helyes ujjazás technikájaként, mint az előző videó: nem egyenes ujjakkal, hanem a hívogató mozdulatokkal kell szerinte ujjazni. 

Egy nő is akad a videós oktatók között, a BeASexpert's channel Youtube-csatorna szerzője egy műpuncin mutatja meg, mit is kell kezdeni a pinával. Először azt javasolja, hogy tiszta kézzel és körömmel szabad a másik nemi szervéhez nyúlni. Aztán ő is a G-ponttal jön, mint A Csodaponttal, és azt mutatja meg, hogyan kell izgatni. Itt jegyeznénk meg, hogy a G-pont olyasmi a hüvelyben, aminek a létezését máig vitatják a kutatók.