Expornósok és pornósok Facebook oldaláról és Instagramjáról szemezgettünk, a klasszik fehérneműs-csücsörítős képek mellett életbölcsességeket is posztolnak.

1. Monique Covet: A végén minden rendben lesz

Monique Covet Facebookját muszáj követni, az egyik legjobb kontent az övé: úgy lavírozik a Facebook szabályzata és a magamutogatás között, hogy az már díjat érdemelne. Nemrég közzétett egy képet, amin térdel, és úgy nyeli a vizet, mintha nem is az lenne a szájában azzal a szöveggel, hogy: a végén minden rendben lesz. Ha még nincs rendben, akkor ez még nem a vége. Ez a mondat a Marigold hotel című filmben is elhangzott.

2. Aleska Diamond: Holnap csak öregebb leszel

A légtornászvideók, edzések és liftes szelfik közt akad néha egy-egy életbölcsesség, amit Aleska Diamond megoszt a követőivel. A szalmás képsorozatához is posztolt egy-egy tanácsot, és az is előfordult, hogy kicsit játszott a fotosoppal. Íme:

"A halogatás ostobaság. Holnap ugyanúgy döntened kell, miért ne tennéd meg már ma? Azt hiszed, holnap bölcsebb leszel? Holnap csak öregebb leszel."

 
Loading

"A halogatás ostobaság. Holnap ugyanúgy döntened kell, miért ne tennéd meg már ma? Azt hiszed, holnap bölcsebb leszel? Holnap csak öregebb leszel." #aleskadiamond

View on Instagram

3. Aletta Ocean: A bolond, aki bölcsnek hiszi magát, a legnagyobb bolond

A szifilisz-botrányba keveredett Aletta Ocean az Instagramon rendszeresen posztolja, hogyan edz, miben napozik, milyen fehérneműt vett fel, stb. Egy-egy fehérneműs, segges kép közé nagy ritkán betesz egy életbölcsességet is, mint például ezt az idézetet Oshótól: 

 
Loading

How true

View on Instagram

4. Mészáros Dóra: A vágyak függővé tesznek bennünket

Mészáros Dóra úgy kezeli a rajongóit, ahogyan senki más, tudja, hogy mi az, ami kell a népnek, és mivel lehet hirtelen sok like-ot szerezni. Mészáros Dóra ma már nem pornózik, korábban Dorothy Black néven forgatott filmeket.