horoszkóp

Pornóba csöppent az Aktmodell döntőse

2007.08.15. 12:26
Zimányi Tímea, az Aktmodell egyik szereplője szereti ha pucéran fotózzák, a kameráktól viszont még zavarban van. A csajokat pedig egyszerűen nem bírja.

Zimányi Tímeával, a Cool tv Aktmodell című műsorának egyik szereplőjével véletlenül futottunk össze egy pornó-castingon. Míg a belvárosi bérház emeleti lakásának előszobájában várakoztunk a csajmustrára, elbeszélgettünk Timivel a műsorról, és arról, mit is csinál itt, egy pornófilm szereplőválogatásán.

Az Aktmodell egy nyolc részes produkció, amelyben a több száz lányból kiválasztott 12 döntős küzd meg egy utazásért, egy autóért és az FHM címlaplány szerepéért. Zimányi a maga 18 évével a legfiatalabb volt a csapatban, ami szerinte pozitívum, mert így jobban tartottak tőle a lányok. A lány egyébként nem is erre a műsorra, hanem a Kísértésre jelentkezett, de pár héttel később meztelenkedni hívták. Bár kezdetben kicsit bizonytalankodott, meggyőzték róla, hogy szép. Ez hatott, és Timi belekezdett az egy hónapos munkába.

Képek

A forgatást élvezte, a zsűri "jó fej volt". Hogy lehetett kijönni a lányokkal? "Huh...Kemény volt. Én annyira nem is szeretem a lányokat, úgyhogy nekem ez így nagyon kemény volt, hogy 12 lány van együtt. Ha bentlakásos lett volna, mint a Topmodell, szerintem 12-ből 10 lány nem vállalta volna. Nagyon sok vita volt, hiszen teljesen más karakterek vagyunk. Volt egymás kidumálása a másik háta mögött, ami persze senkinek sem tetszett, így mindenki visszaszólt. Én majdnem mindenkivel kerültem konfliktusba." A legemlékezetesebb vita egy Lívia nevű lány és Horváth Éva exmodell és zsűritag között esett meg. A versenyző ugyanis nem volt elég tisztelettudó.

Mivel a szomszéd szobában éppen új húsokat kerestek egy kemény pornóhoz, relevánsnak tűnt a kérdés, vajon Timi pornózik-e. "Jaj, nem! Dehogy is! Semmi közöm hozzá!" - hadarta végig felcsattanva. Persze a műsorba nem is jelentkezhetett volna pornós múlttal, de amióta vége a műsornak azért voltak már munkái. "Kérdés, hogy ki mennyire csöppen bele a pornóba. Van, aki csak fotózik, van aki egyedülit csinál, van aki lány-lányt csinál, van aki pornót csinál." Hogy ő meddig lenne hajlandó elmenni? "Hát én elvagyok most az egyedülikkel. Még ezt is nehéz megszoknom, mert a kamera előtt kicsit furcsán érzem magam." Hogy akkor mégis mit csinál egy pornófilm castingján? Szerinte valami fotózásra jött.

Timinek végül is igaza lett - ha úgy vesszük. Tényleg csak fotózták, bár azért, hogy az olasz producer és a rendező emlékezzen a testére, mikor kiválasztják, hogy nagy költségvetésű pornófilmjükben kinek a karjában teljesíthetne a legjobban.