horoszkóp

Dupla anál is mehet?

2007.08.13. 21:36
Volt, aki mindent bevállalt, volt, aki még lánnyal sem volt hajlandó. Egy olasz producer keresett Pesten töltelékszínészeket új pornófilmjéhez.

Egy olasz produkció pornó-castingjára vagyunk hivatalosak. Az aszfaltból felszálló hőtől és a tűző naptól izzadtan, mégis élénk kíváncsisággal csukjuk be magunk mögött a belvárosi bérház nehézkes üvegkapuját, és érdeklődve méregetjük a liftbe mellénk szálló mosolygós, fiatal lányt. Vajon ő is a castingra jön? Nem, csak haza tart.

Néhány hete kiderült, hogy egy olasz producer Kelemen Annának szánja a főszerepet következő egész estés pornófilmjében, de úgy tűnik, Annácska megijedt a média érdeklődésétől, és az eset óta nem válaszol se telefonokra, se sms-ekre. Sebaj. A produkció koncepciója módosult, most már azt a lányt keresik, “aki úgy néz ki, mint Paris Hilton, legalábbis van olyan karcsú, és tartja magát olyan szépnek, ráadásul el tudja játszani Kelemen Anna szerepét” - meséli Ricardo Soli, Boróka Balls menedzsere.

A barátságosan berendezett nappali süppedős, bordó foteleiben a csajmustrára készen, hátradőlve ül a két középkorú olasz: a producer és a rendező. Végignézve az előszobában várakozó lányokon egyértelmű, hogy nem Annácska szerepére pályáznak. Ők csak egy-egy jelenetre, mellékszereplőként ugranak majd be a filmbe.

A rendezőtől, Antonio Adamotól megtudtuk, hogy a produkciós cég eredetileg Barbie karakterére épülő filmet akart forgatni, de a plasztikbaba és Ken orgiáiban nincs sok fantázia (hacsak nem szado-mazo a téma), így - a mostanában divatos álcelebes pornófilmek trendje alapján - inkább a “világ legbotrányosabb nőjének”, Paris Hiltonnak az életéből merítettek ötleteket. A film főhőse egy topmodell, akinek amatőr pornófilmje felkerül a netre, aztán ittas vezetésért börtönbe jut. Mindeközben erotikus kalandokba keveredik a castingon felsorakoztatott hölgyek szerencsésebbjével.

Marhavásár

Kattintás után még több kép

A 26 éves lány buggyos szoknyájában rutinosan ül le a kis fasámlira az olaszok elé. Igen, beszél angolul. Hogy mit vállal? Mindent. Dupla anált is? - érkezik a kérdés az elkerekedett szem gazdájától. Persze - hangzik a magabiztos válasz. Ruháit pillanatok alatt ledobja, és már pózol is a falnál anyaszült meztelenül a fényképezőgép előtt. Még tisztázzák, hogy szabad-e a forgatás idejére, és már jöhet is a következő jelentkező.

Egy 18 éves lány libeg be a helyére. A levegőt sűrűn kapkodva, megilletődötten ül le a sámlira. Ricardo halkan beszél hozzá, majd a lány egy határozott nemet kiált. A félig kibontott ingű, felékszerezett producer nevetve kérdezi: “Ezt mire mondta? Engem nem akar?” Mindenki kacag, csak a lány kapkodja a fejét zavartan. Nem beszél ugyanis angolul. Kiderül, hogy a csaj még kezdő, pornóban sohasem szerepelt, és éppen aznap volt az első masztizós jelenete kamera előtt, mást azonban nem vállal. Ez volt az az egyértelmű tagadás. Akkor mit lehet vele kezdeni? A producer arckifejezéséből ítélve nem sokat. Szerinte a pornószínésznél az a legfontosabb, hogy szeresse a szexet, és legyen bevállalós. “De nem várhatod el egy kezdőtől, hogy rögtön belemenjen az análba.” A lány mindebből egy mukkot sem ért, a producer meg legyint. Azért őt is megnézzük meztelenül.

Képek

A következő delikvens elődjéhez hasonló cipőben jár. Fiatal ő is, nem beszél nyelveket és nem akar fiúval forgatni. Pedig egyszer már majdnem megpróbálta. Külföldön, de a jelenete előtt meggondolta magát. “Az apám miatt nem akarom” - mondja zavartan. Hosszas beszélgetés kezdődik arról, hogy néznek-e a magyar apák nagy költségvetésű, külföldi pornót, és mivel lehet a legtöbb pénzt kersni. A sarokba kuporodva ülök, mellettem egy keményfedeles könyv: Feng Shui a gazdagságról.

Vágóhíd, tetkók és a színészi teljesítmény

A lányok vetkőznek, pózolnak, öltöznek, válaszolgatnak. Van, aki csak lánnyal akar forgatni, van, aki az análon kívül mindent bevállal, van, aki tökéletesen beszél angolul, van, aki épphogy csak az instrukciókat érti, van, aki szabad a forgatás időpontjában, van, akinek Németországban is akad munkája ebben az időszakban. Az olaszok nevetgélnek, beszélgetnek, a meztelen testeknél kicsit elhallgatnak, majd tovább folyik a csevej. Két nő között a producer is a sámlira ül, pipiskedve játszik. Nem kap szerepet.

De ki lesz az, aki kap? Mi a legfontosabb szempont egy ilyen castingon? A rendező szerint az arc. “Ez biztos furcsán hangzik, mert a rendezők egy része csak a testre figyel. Én a forgatás során is odafigyelek az arcokra, az érzelemkifejezésekre. Persze fontos, hogy milyen a punci, a mell vagy a fenék, de amikor az ember lefekszik valakivel, annak az arcát nézi. Nincs preferált típusom. Van, akinek a nagy mell, van, akinek a kicsi áll jól: az összhatás a lényeg. Fontos, hogy tudjon kommunikálni és játszani. Ez ugyan egy pornófilm, de a hangsúly a filmen van.” Szóval kell a színészi tehetség. Tetoválás viszont nem. Legalábbis a producer nem szereti a tetkókat, akin van, annak a neve mellé fenyegető T betűt is rajzol. Szerinte új trend van kialakulóban a piacon, ami a dísztelen testet részesíti előnyben. Ha igaza van, az sokaknak fog költséges fájdalmat okozni.

Ahogy a következő két jelentkezőnek is. A vékony, szőkére melírozott lány, és kopaszodó, szakállas barátja együtt léptek a toborzó bizottság elé. “Ők azok, akik csak együtt dolgoznak.” - vázolja fel a helyzetet Ricardo. - “De mindent vállalnak.” “Hogy csinálnak dupla anált ketten?” “Hát, dildóval.” Lassan kiderül, hogy a csaj azért bevállalhat másik lányt is. “És a barátod?” “Ő nem.” - vágja rá a lány. Rövid viccelődés kezdődik arról, ki is viseli a nadrágot, és hogy egy igazságos felállásban a srác is játszadozhatna más hímekkel, aztán lekerül a lányról a ruha. Tetoválás a fenék felett, piercing a punciban. A producer elégedetlen, de elmeséli, hogy az ő barátjának a farkában van pirecing. A srác lelkes, megmutatja az övét. Végül megállapodnak a párral, hogy ebbe a produkcióba ugyan nem, de egy fétis filmbe jók lennének.

A jelentkezők elfogytak, nekem zúg a fejem a poénoktól, és a meztelen testektől. Kicsit dumálunk még a szifiliszveszélyről, aztán hazamegyek.