horoszkóp

A csigák is élvezik a szexet

2007.08.31. 11:36
A nyulak szaporák és élvezik a szexet, a szarvasok erekciója az agancsnál kezdődik, szexrekordhoz a másfél méteres elefántpénisz sem elég .

A legrövidebb dugás, és a leghosszabb csikló tulajdonosának felkutatása után újabb állati szexrekordokat válogattunk. A bálnák, úgy látszik, tarolnak minden téren.

A legtöbb mellbimbó

A kenguru egy különleges képességgel rendelkezik: képes kétféle tejet adni a csemetéinek, attól függően, hogy milyen idősek a kis kenguruk, mivel kétfajta melle van. Az emlősöknél változó a mellbimbók száma, például a lónak és az elefántnak csak két mellbimbója van, míg a teheneknek négy. A kutyáknak öt pár mellbimbójuk van, a sertéseknek tizennyolc, akiket a rágcsálók köröznek le, nekik akár huszonkét mellbimbójuk is lehet.

A legfurcsább maszturbálás

Mire jó a szarvasagancs? Még mielőtt beindulna bárkinek is a fantáziája, le kell szögezni, hogy most kizárólag állatokról van szó. A párzási időszak kezdetekor - általában szeptember és október környékén - a szarvasok úgy juttatják magukat érzéki örömökhöz, hogy az agancsuk hegyét kezdik dörzsölgetni a legelőn. Nem sokkal ezután erekciójuk lesz és kb. öt másodperc kell nekik, hogy elélvezzenek.

A legnagyobb pénisz

Nem fog senki meglepődni: a legnagyobb pénisz tulajdonosai a bálnák, amiknek akár három méteres és harminc centi átmérőjű is lehet a nemi szervük. A bálnák mögött jönnek a vízilovak és az elefántok, akik a maguk százötven centiméterével szintén dobogós helyen állnak.

A leggyorsabb erekció

A legtöbb emlős meglehetősen hamar készen áll a párzásra. Három vagy négy másodpercen belül teljesen ernyedt állapotból a totális erekcióig jut el számos faj képviselője. Megfigyelték viszont, hogy többek között a csődörök, bikák, majmok, kosok, kutyák és a macskák majdnem azonnal képesek közösülni, amint kapcsolatba kerülnek a párjukkal.

A legmeggyőzőbb orgazmus

Parázs vita folyik arról, hogy a nőstény állatok átélnek-e orgazmust, vagy sem. Vannak, akik ragaszkodnak ahhoz az állásponthoz, hogy ez csak az embereknél fordulhat elő. Egyesek szerint viszont a csigák - amik hermafroditák - átélnek orgazmust, valamint a nyulakkal is ugyanez a helyzet. Állítólag a nyulaknál sokszor megfigyeltek olyasmit, mintha a csúcs után hirtelen visszaesnének egy csendes, nyugalmi állapotba.