horoszkóp

Már 3,65 millió dollárt ér Natalie Dylan szüzessége

2009.01.14. 08:02
Tízezer férfi licitált eddig annak a 22 éves amerikai lánynak a szüzességére, aki szexuálpszichológiai tanulmányait szeretné fedezni az aukcióból befolyt összegből. A licit jelenleg 3,65 millió dollárnál tart. A Natalie Dylan álnevet használó lány prostituáltként dolgozó nővérétől leste el az ötletet, és nem zavarja, hogy így keresi meg a pénzét a továbbtanuláshoz. Igaz, egyelőre fenntartásai vannak azzal kapcsolatban, hogy egy idegennel kell életében először lefeküdnie.

Több mint hárommillió dollárt ér annak a 22 éves diáklánynak a szüzessége, aki Howard Stern segítségével aukcióra bocsátotta legbecsesebb kincsét. A lelkes férfiak Dennis Hof bordélyházának, a Moonlight Bunny Ranch honlapján tehetik még tétjeiket. Eddig tízezer férfi licitált a remek lehetőségre, és az aukció most 3,65 millió dollárnál, vagyis 770 millió forintnál tart. A 22 éves lány elmondta, nem gondolta volna, hogy ilyen sokan licitálnak majd, ráadásul ilyen nagy összeget ajánlanak érte. "Megdöbbentő, hogy a férfiak hajlandóak ennyit fizetni valaki szüzességéért, pedig ez már nem is olyan nagy érték. Szerintem verseny alakult ki köztük, és mindannyian nyerni akarnak" - nyilatkozta Dylan.

A 22 éves lány szexuálpszichológus szeretne lenni, és részben kutatás céljából bocsátja árverésre a szüzességét, részben pedig azért, hogy fedezni tudja tanulmánya költségeit. Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a hírek szerint a lány, akinek a Natalie Dylan csak álneve, nem a legtöbbet licitáló, hanem a legszimpatikusabb férfival bújik majd ágyba. Elismerte, hogy a mai világban meglehetősen furcsának tűnhet, hogy ő még húszon túl sem feküdt le senkivel. "Két komoly kapcsolatom volt. Természetesen mindkét barátommal kerültünk intim helyzetbe, de nagyon kedves fiúk és türelmesek voltak velem. Akkoriban meg akartam várni, hogy biztos legyek abban, hogy azzal a bizonyos illetővel szeretnék lefeküdni először. Sajnos egyik barátomnál sem éreztem ezt, így nem veszítettem el a szüzességem" - mondta a lány, akinek testvére adta az ötletet a furcsa pénzkereseti lehetőséghez.

bm virgin efg103 03

Avia 23 éves nővér három hétig dolgozott prostituáltként egy bordélyházban, és az így megkeresett összegből vígan élt felsőfokú tanulmányai alatt. "Nagyon gyönyörű és magabiztos, így rengeteg kuncsaftja akadt. Három hét alatt több ezer dollárt keresett" - nyilatkozta Natalie Dylan, aki akkor még csak 19 éves volt. A lány ezután utánanézett annak, hogy más nőknek mennyit fizettek a szüzességükért, és rájött, hogy a férfiak komoly összeget hajlandóak fizetni egy ilyen felajánlás esetében. Avia, aki a nevadai The Bunny Ranch bordélyházban dolgozott, elmondta nagyon büszke húgára, és szerinte nincs miért kritizálni döntését. "Tudom, hogy sokan elítélnek, hiszen ez tabutémának számít, de engem nem zavar. Nincs szó arról, hogy kihasználnának. Szerintem én és a kiválasztott illető is profitál majd ebből" - nyilatkozta a 22 éves diáklány.

Dylannek mindenesetre még vannak fenntartásai azzal szemben, hogy egy idegennel kell lefeküdnie. "Egyre jobban megismerem azokat az embereket, akik licitálnak, e-mailben szoktunk beszélgetni. Nagyon sokféle üzenetet kaptam. Voltak, akik azt mondták, hogy szeretnek, voltak, akik részletesen leírták, hogy mit csinálnának velem. Vannak férfiak, akik egyértelműen barátnőt keresnek, de őket megpróbálom felvilágosítani arról, hogy csak egy éjszakáról van szó" - nyilatkozta a lány, akinek üzletemberek is keresek a kegyeit. Dylan természetesen készen áll arra, hogy orvosi vizsgálattal bizonyítsa be azt, hogy még érintetlen, és már két hazugságvizsgálaton is átesett.