horoszkóp

Boróka Balls bikiniben nem láthatta Picassót

2007.06.11. 16:42
Bár Boróka Balls pornószínésznő meztelenül meghódította Európát, a spanyolok nem tűrték el rajta a bikinit. Legalábbis Picasso szülőházában nem.

Boróka Balls, az idei Magyar Pornó Oszkár nyertese, aki szüzen kezdte pornókarrierjét, éppen Spanyolországban nyaral pasijával és egyben menedzserével, Ricardo Solival. Kedves feljelentőnktől megtudtuk, hogy a 19 éves pornós szívesen művelődött volna Malagában. Csak éppen nem volt úgy öltözve.

"Párommal szombat kora délután ellátogattunk a Picasso szülőházából kialakított múzeumba" - meséli Gyurma. Mint megtudtuk tőle, a múzeumlátogatás szigorú előírásokhoz kötött: a megszokott biztonsági szabályok mellett a szemérmes spanyolok megfelelő öltözetet is elvárnak a látogatóktól. Boróka Balls ezt nem tudta.

"Éppen vettük fel a széfbe leadott táskánkat, amikor magyar szavakat hallottam mögöttem. Azonnal felismertem a mostanában közszereplésre vállalkozó Boróka Ballst és pasiját. Boróka egy bikiniben szeretett volna Picassót látogatni, ezt vettem ki a nem egyszerű párbeszédből. Érdekes volt számomra, hogy szakállas pasija egész jól vágta a spanyolt, a művésznő viszont annál kevésbé, hogy mi is történik."

Kérdésünkre Ricardo megerősítette feljelentőnk információit. Elmondta, hogy a múzeumlátogatást nem adták fel, még szombaton elindultak, hogy egy pólót vásároljanak a pórul járt pornószínésznőnek, de végül úgy döntöttek, később tekintik meg a festő szülőházát. Idejük még lesz rá, még egy ideig Spanyolországban nyaralnak.

A közös programból úgy tűnik, Boróka és Ricardo jól megvannak egymással, annak ellenére, hogy kapcsolatuk igen viharosan alakult az elmúlt évben. Hogy miért? Mert egyrészt nagy a korkülönbség, másrészt a pornószínésznő féltékeny típus. Nagyon.