horoszkóp

Barkácsoljon szexjátékot!

2007.06.15. 20:34
Dugjon zacskót, dinnyét, PVC-csövet, Mc Gayver módra. Olcsó, hatékony módszer most férfiaknak, a nehéz napokra. Ön dugna dinnyét maggal? Szexiskola.

Van, aki túl szégyellős, hogy szexjátékokat vásároljon. Van, aki túl elfoglalt. Van, akinek a bolti kínálat túl drága. Nekik készült a Homemade Sex Toy honlapja, ami ötletes módszereket kínál az otthoni szexjáték barkácsolásra. Legyen akár nő vagy férfi, ügyes vagy ügyetlen, itt találhat testhez álló tippeket a kielégülésre, ha kurvázni nem akar. Barkácssorozatunk első részében a Mekk mester típusú férfiolvasóink segítségére sietünk.

Punci zacskó a kanapéban

A legegyszerűbb punciutánzó módszer, ha megtölt egy kisméretű zacskót síkosítóval, óvatosan a kanapé párnái, vagy a matrac, és ágy közé helyezi, térdre ereszkedik és pumpálja.

Tiszta élvezet

Ehhez az egyszerű szexpraktikához nem kell más csak egy fúró és egy szappan. Minél nagyobb a szappan, annál jobb, de a közepébe fúrt lyukat inkább ne csinálja túl tágasra. Fürdés közben nedvesítse be a szappant, használja a lyukat, és élvezzen.

Orál hatású dinnye szex

Az ételek szexuális kihasználásának jó példája az Amerikai Pite című filmből is ismert forró süti meghágása, de hogy ne piszkitsunk bele a nagyi munkájába a Homemade Sex Toy a dinnyeszeretőt ajánlja.

Első lépésben vegyünk egy szép dinnyét. Mostanában a sárga változatnak van szezonja, ami általában nem valami nagy, szóval méreteitől függően keressen egy termetesebb darabot. Vágjon a gyümölcsbe egy (a farkánál kisebb) lyukat, majd óvatosan vájja ki a dinnye egy részét. Ezután rövid ideig melegítse fel egy mikroban, majd fecskendezzen babaolajat, testápolót vagy síkosítót a gyümölcsbe. Hogy az élmény leginkább egy orális kielégítéshez hasonlítson fúrjon egy ceruzahegynél nem nagyobb csatornát a dinnye másik végébe, hogy az elérje a rögtönzött élvező nyílást. Már nincs más dolga, mint faszát a gyümölcsbe dugni, és amikor kifelé húzza fogja be a lyukat az ujjával, mikor betolja engedje kiáramlani a levegőt.

Autofelláció PVC-vel

Attól, mert valaki nem született Ron Jeremy-nek, még nem jelenti azt, hogy ne tudná leszopni önmagát. Nem kell hozzá más, csak egy méreteinek megfelelő hosszúságú, szigetelt PVC cső. Fontos, hogy megfelelően szűk legyen az eszköz, és ne tudjon belőle kiszökni a levegő. A cső egyik végét húzza a péniszére, kapja be a másikat, és már pumpálhat és szívhat is. Azért legyen óvatosan, nehogy valami kínos baleset érje.