Pénteken aláírta a felnőtt filmről szóló szerződést Benkő Dániel és Kovács Kovi István. A szexuális kultúra megreformálására még koccintottak is, az esemény fénypontjaként pedig a lantművész farkának edzője, Mya Diamond pucérra vetkőzött. Benkő fittyet hány a megbotránkozókra, a vállalkozás kudarcától pedig nem fél - véleménye szerint ami az ő nevével fémjelzett, arra mindenki harap.

Hadat üzent Benkő Dániel a tabuknak, de egyben a szexiparnak is. Mint már ismeretes, a virtuóz faszharcos Kovács Kovi Istvánnal karöltve szeretné az erotikát egy sokkal magasztosabb szintre helyezni . Így történt, hogy péntek délután a lantművész házában mély egyetértésben megtörtént a szerződés aláírása, a házigazda személyi edzője, Mya Diamond pedig mintegy megpecsételve a megállapodást pucérra vetkőzött.

“Felejtsük el azt a fogalmat, hogy pornó!” - utasított rendre minket Benkő, amikor arról kérdeztük, ugyan milyen eszközökkel szeretné ezt a műfajt megreformálni. “Nem érdekel engem. Van két pornócsatornám is, de ezek a filmet semmi mást nem mutatnak, csak a baszást. A szex nem erről szól. Egyetlen energia létezik, és az a szexuális energia, erről kellene szólnia, és az ölelésről. Nincs is annál szebb, mint amikor két ember átöleli egymást, és ezáltal a világot.”

Még több Diamond és Benkő

A film egyébként még a megvalósítás kezdeti stádiumában áll, olyannyira, hogy azon kívül, hogy a lantművész írja a forgatókönyvet, és még a rendezés is rá hárul, a részleteket még maga sem tudja, csak hogy végre helyére lesz rakva az erotika.

“Ezt már nagyon régóta meg kellett volna tennem. Mi több, nem is nekem kellett volna megtennem, hanem Freudnak vagy Csáth Gézának” - jelentette ki, sokáig kétségek közt hagyva minket, hogy a szexuális reformról vagy a pornófilmben való szereplésről van-e szó. Na de most ő megmutatja mindenkinek, elképzelésének még az sem vethet gátat, hogy sokan majd megbotránkoznak a végeredményen. És hogy akik ilyeneken megbotránkoznak, egyáltalán megnézik-e a filmet?

“Hát hogy ne néznék meg?!” - vágja rá a mester. “Hisz az én nevemmel fémjelzett. Benkő Dániel nevével mindent el lehet adni. Engem már a Heti Hetesben is idéztek legutóbb, szerinted lesz olyan, aki ne nézné meg?"

Az önmagát évek óta monogámnak valló, és jó ideje párkapcsolatban élő lantművész barátnője egyébként meglepően jól fogadta a nem mindennapi küldetésre való vállalkozást. A hölgy szerint ugyanis ez egy kihagyhatatlan lehetőség. Arról nem szól a fáma, hogy Benkő szótárában mit jelent a monogámia kifejezés - elmondása szerint van valaki az életében, aki gyereket rendelt tőle, nem is egyet, hanem egyszerre kettőt, így most a forgatókönyv mellett azon is törheti a fejét, miként lehet ikreket nemzeni.