Nem lettünk függők a hazai szexblogoktól

2007.12.13. 19:21
Összeszedtük önnek a legismertebb külföldi szexblogokat, és áttekintettük a magyar kínálatot. A meztelen csajos fotógyűjtemények, és az orális szexet magyarázó tanító oldalakat kihagytuk. Olyan szexközpontú énblogot kerestünk, amelyben bekukkanthattunk a blogger intim életébe, megismerhettük szexuális kalandjait, vágyait, csalódásait. De nem találtuk meg a hazai Abby Leet. Vagy mi voltunk bénák.

"Imádom, ha harapnak és karmolnak. Megőrülök tőle. Az egyetlen kivétel a nemi szervem (aú!) és az ujjam. Kérlek, ne harapd meg az ujjamat... Egy szórakozóhelyen mulattam, majd egy rakás emberrel elmentünk egy házibuliba...Végül (örökkévalóságnak tűnt) kettesben találtam magam a Cuki Csajjal. Rögtön egymásnak estünk, és nekiálltunk felfedezni a másik testét. Úgy tűnt, mint aki szereti a kicsit durva, kicsit perverz dolgokat (ami klassz, mert én is így vagyok vele), de egy ponton aztán bevette az ujjaimat a szájába, majd ráharapott. KEMÉNYEN. Elrántottam a kezem és hátraugrottam. Szerintem átszeltem az egész nagyszobát. Őrült, ösztönös reflex." A történetfoszlány szerzője Philip Clark zenész, aki évek óta rendszeresen ír szexuális kalandjairól Hot Action című blogjában.

Van, aki már könyvben is

Az angolszász blogkultúrában számos szexfókuszú énblogot találunk, kezdve Belle de Jour, a londoni call girl történeteitől Abby Lee kalandjaiig. Ez a két blogger ráadásul olyan sikeres volt, hogy naplójuk nyomtatásban is megjelent. De míg a luxusprosti kiléte azóta is titok maradt, Abby Leet vagyis Zoe Margolist lebuktatta egy brit újságíró. Az eset kezdetben kínosan érintette , ami nem is csoda, hiszen elég részletesen és szabadszájúan mesél alkalmi kalandjairól. "A pasival már ismertük egymást valamennyire, és végül úgy döntöttünk, hogy egy éjjel összejövünk dugni. Minden szükséges kelléket biztosítottam: átlátszó fehérnemű, harisnya, tanga, csizma, koton és síkosító. Mondjuk úgy: szeretek felkészülni. Klasszul kezdődött: csókolóztunk, megszabadultunk a ruháinktól, letérdeltem és leszoptam. Ő felhúzta a gumit, hasra lökött, belém csúsztatta a farkát és nekiállt hátulról dugni. Elélveztem. Megragadta a csípőmet és még mélyebben belém hatolt. Újra elélveztem." - írja Girl with the one track mind című blogjában, ami végül elég sok pénzt is hozott a konyhára.

Domina, orgia és az exhibicionozmus

Persze számos olyan blogger is akad, aki bár nem publikált, mégis komoly ismertségre tett szert. Ilyen például Bitchy Jones, az amatőr domina, aki olyan férfira vágyik, akit üthet, és aki mindezt szereti is. Mindig elmeséli amikor megtalálja. Vagy az Always Aroused Girl, aki többek között az orgiákért is odavan. "Nemrég kaptam egy másik meghívást egy orgiára. Egy orgiára a szabadban, egy vízpart közelében. Nagyon izgulok. Meleg nyár, gyönyörű idő, piknik, henyélés a parton, meztelenség és lehetőség a szabadtéri szexre! Szigorúan véve a definíciót, még sohasem volt részem szabadtéri szexben. Rosszalkodtam a szabadban és autóban is (le volt tekerve az ablak, az számít?), de még soha nem volt részem mámorban úgy, hogy egy takarón fekszem, felettem semmi csak a szeretőm és az ég. Remélem most megkapom. Remélemremélemremélem."

Hogy mi olyan érdekes ezekben az írásokban? Talán az, hogy konkrét betekintést engednek egy legtöbbször átlagos nő intim titkaiba, szerelmi és szexuális életébe. De miért jó ez a bloggernek? "Azt feltételeztem, akkor tudok igazán nyílt lenni a szexet illetően, ha mindent leírok. Nőként is beszélhetek a szexualitásomról és a vágyaimról, és nem kell azon aggódnom, nem kell azzal törődnöm, mit gondolnak minderről az emberek, megbélyegeznek-e vagy nem. Felszabadító élmény." - nyilatkozta Abby Lee a Sharon Osbourne Show-ban. Molnár Tamás szexuálpszichológus máshogy közelíti meg a kérdést. Szerinte ahhoz, hogy valaki közzé tegye szexuális életét magas szintű exhibicionizmus szükséges, hiszen (ha névtelenül is), olyan szférába enged betekintést, amely nem tartozik a nyilvánosságra.

A hazai kínálat

Évek óta következetesen vezetett blogok, mindig újabb kalandok, kiszámítható stílus. Röviden összefoglalva ez jellemzi az angolszász szexblogokat. De mi a helyzet Magyarországon? Nekünk is van felfedezetlen Abby Leenk?

"Marasztalt. Menni akartam. Kérte, aludjak ott. Késő volt, ittam, vezetni nem mertem, így maradtam. Alig vártam a reggelt. Aztán persze ahogy ez szokott lenni, amint lefeküdtem mellé az ágyba, rám mászott. Még motyogott valami olyasmit, hogy kár, hogy nem vagyunk mi egymáshoz valók, mert olyan jó hozzámbújni. S aztán persze szex lett a vége. Én is kívántam őt. Szép volt a teste, a bőre, a melle, formás volt a lány, és mióta szakítottam a barátnőmmel, közel három hónapja, nem voltam senkivel. Reggel korán leléptem, még aludt. S mikor nyúltam be a táskámba a kocsikulcsért, találtam benne egy papírt, "köszönöm!", és bele volt hajtva egy tízezres. Nem különösebben értettem. Elsőként valami felháborodás féle futott végig rajtam, majdnem elindultam, hogy visszaadjam a pénzt. Aztán úgy voltam vele, a büdös életbe nem fogok vele találkozni, ő adta, nem én kértem, hát most már az enyém.Szépen elköltöttem magamra azt a pénzt, megvettem belőle egy nadrágot, amit már rég kinéztem magamnak. Csak később tudatosult bennem, hogy gyakorlatilag kifizetett az éjszakáért, pénzt kaptam azért, mert kielégítettem." - írja egy prostituáltként dolgozó magyar nő blogjába. Tulajdonképpen ez az egyetlen olyan blog, amelyet a nyugati kínálathoz hasonlónak ítéltünk.

Persze számos egyéb magyar szexblog is akad, de vagy kevés benne a bejegyzés, vagy nagyon egyszerű a nyelvezete , vagy kizárólag a száraz tényközlésre fókuszál. És elindult persze egy csomó átlátszó blognak indult kurvareklám is, de mind gyorsan halálra ítélődtek. Azért még reménykedünk. "Ahogy rám nézett majd elolvadtam. Tánc közben összebújtunk és lassúztunk. Nem tudom megmagyarázni, de valami vágy éledt bennem. Kivántam az érintését. Közelebb húzott magához. Megakartam csókolni, de nem lehettet hisz mindenki lát és ő nem úgy gondol rám. Hittem én. Lassan táncoltunk és ő közben simogatott. Éreztem az érintésén hogy benne is valami megindult. Olyannyira simultunk egymáshoz, amennyire csak lehetet." - írja a 20 éves lány egyetlen bejegyzésében.

Búcsúzóul fogadjon el egy rövid szösszenetet Perla Blue írásaiból. Kár, hogy mostanában nem mesél sűrűn a szexről. "Felnyitom szemetesem fedelét, s egy használt óvszerre öntöm a lerágott olívabogyó-magokat_ csak ritkán élvez óvszerbe, legtöbbször a testemre_ kevesebb orgazmusom van a tüdőgyulladásom óta_ szeretnék harmadszor-negyedszer is elélvezni rajta, de köhögnöm kell_ mindig elfordulok tőle, amikor fulladok_ kissé balra hajló meztelen testtel kicsoszog a hálószobából_ vajon milyen lehetett harmincévesen?_ az egyik középiskolai diákja készített róla egy kisplasztikát_ azt hiszem, nem tetszett volna harmincévesen_"

Ön tud jó magyar szexblogról?
Elképzelhető, hogy összefoglalónkból kimaradt valami. Ha ön ismer színvonalas szexblogot, ne habozzon, ossza meg velünk.