horoszkóp

Boróka Balls bejutott a múzeumba

2007.06.27. 17:08
Boróka Balls pornószínésznő Spanyolországban bebizonyította: ha kidobják egy múzeumból, akkor sem adja fel. Inkább visszamegy ruhában.

Boróka Balls pornószínésznő tudása spanyolországi nyaralása alatt új tapasztalattal bővült. Megtanulta, hogy múzeumba nem bugyiban, hanem felöltözve megy az ember. Úgy legalább beengedik.

Két hete megírtuk, hogy a 19 éves pornóst a szemérmes spanyol biztonságiak nem engedték be a Picasso múzeumba, mivel csupán egy bikinit viselt. Akkor a lány barátja és menedzsere, Ricardo Soli elmondta nekünk, hogy tervüket nem adták fel, és ruhákkal felfegyverkezve visszatérnek még a múzeumba. Mint kiderült: meg is tették. Sőt, még fényképekkel is dokumentálták is az esetet. A számos nyaralási kép között "fellelhetik Borókát, amint végül is megfelelő öltözékben lefotóztam a sikeres múzeumlátogatás után" - írta a Velvetnek Ricardo. "Szerettük volna ezt a fotót valamelyik biztonsági ember oldalán megejteni, de erre (szintén biztonsági okokból) nem volt lehetőség. Végül is érthető."

Tekintse meg képeinket!

Boróka, aki szüzen kezdte pornókarrierjét, kérdésünkre elmondta, hogy egy hetet töltött barátjával a spanyol tengerparton, nem messze Malagától. A pornós most járt először a déli országban, és érdeklődéssel fedezte fel az új világot. Kivéve a spanyol konyhát. "Az nem igazán jön be, inkább az olasz kajákat szeretem." Hogy mi tetszett neki a legjobban? Az emberek mentalitása. "Mindenki nagyon vidám, és felszabadult." Boróka szerint Spanyolországban igazán tud pihenni az ember, ráadásul minden nagyon tiszta. Annyira, hogy az ember akár meztelenül is pancsolhat a vízben, egy kővel a puncija közelében. Legalábbis a képek tanúsága szerint.

Klikk!

A kint eltöltött időszak alatt Boróka fürdött, bulizott, járt mexikói étteremben, látogatott madarakat és megcsókolt egy igazi bikát. Aztán elrepült Nápolyba forgatni egy kicsit. De legközelebb is visszatérne a nyaralás helyszínére, és akkor Barcelonát sem hagyná ki. Természetesen elkerülve a spanyol kosztot, a rideg biztonságiakat és persze a bikinit.