Sheyla Hershey melleit egyenként 1,200 köbcenti szilikonnal töltette fel az évek során, így övé a világ legnagyobb melleinek Guinness-rekordja. Hershey-n eddig nyolc mellnagyobbító műtétet végeztek, de egy kilencediket is tervez, ami miatt viszont el kell hagynia otthonát, Texast, mert elérte az államban emberi testbe ültethető szilikon maximális mennyiségét. A melle 34FFF-es méretű, ha ezt lehet értelmezni.

A brazil Guinnes rekordok könyvében a világ legnagyobb mellének járó díjat Sheyla Hershey kapta 34FFF-es méretű mellével, de valószínűleg ő a világ legnagyobb melleinek is a tulajdonosa. A 28 éves Hershey nyolc mellnagyobbító műtéttel érte el a mostani méretet, aminek eredményeként jelenleg melleiben egyenként 1,2 liter szilikon van. Hogy ez mit jelent? Ekkora hengerűrtartalom mozgat egy letűnt Zsigulit, vagy egy mai kisautót.

Klikk!

A texasi Houstonban élő nő a Fox26-nak adott interjújában elmondta, még nagyobb melleket akar, így tervez egy kilencedik beavatkozást is, de sajnos a texasi törvények szabályozzák az emberi testbe ültethető szilikon maximális mennyiségét, ezért Hersheynek az újabb műtéthez el kell utaznia egy másik államba.

Hersheynek a nyolc mellnagyobbító műtéten kívül volt még egy pár egyéb plasztikai beavatkozása is. „Tizenkét zsírleszívásom volt, nyolc mellnagyobbító műtétem, van fenékimplantátumom, hasplasztikát is végeztek rajtam, kivették egy bordámat, az orrom is műtve van, az ajkam is feltöltettem, minden ilyesmi megvolt” – nyilatkozta az összesen 27 beavatkozáson átesett Hershey az Insidernek.

Az óriásmellű nő az Insidernek elmesélte, azután döntött úgy, hogy aláveti magát az operációknak, hogy látott egy Dolly Parton koncertet. Dolly Parton egy nagyon sikeres amerikai country énekesnő.

Dolly Parton - Jolene

Sheyla Hershey az óriási melleivel igyekszik kitűnni, de nem kell szégyenkeznünk, az óriásplasztikák világában is fel tudunk mutatni magyar versenyzőt. Nálunk Geronazzo Mária keltett nagy feltűnést hatalmasra töltött szájával.

Mennyi az annyi?

Sheyla Hershey mellei úgy lehetnek a legnagyobbak, hogy ő vette a fáradságot, hogy hitelesíttesse azok méretét. A világon valószníűleg léteznek az övénél is hatalmasabb mellek. Első ránézésre például az extrém plasztikai sebészet egyik rajongója/áldozata, Lolo Ferrari mellei is nagyobbnak tűnnek. Ferrarit egyébként az 56-G méretig fújták fel, amiről sajnos nehéz megmondani, hogy mekkora a 34-FFF-hez képest, ami Hersheynek van.