horoszkóp

Nyolc pucér mell egy műteremben

2008.06.26. 19:18
Kapcsolódó cikkek (1)
Mészáros Dórit, Rácz Lindát, Pirner Almát és Maria Belluccit kísértük el a CKM-fotózásra. A nap végére nem csak rengő cicik látványával lettünk gazdagabbak, hanem jópár szaftos történettel is, na meg a ténnyel: őket is ugyanolyan pasik veszik körül, mint bárki mást.

Nánási Pál stúdiójában a CKM-nek készül fotósorozat a sztriptízes lányokról, bár mint kiderül, a reggel 9-es kezdés még csak azt jelenti, hogy ekkor esnek neki a sminkesek a négy alanynak. Bevezetésnek addig is Mészáros Dóri mesél arról, hogy az erotikus klipforgatás után ez a fotózás most milyen jó lehetőség arra, hogy megmutassák a bájaikat, no meg hát a pasija együttesének, a Mangod Inc-nek sem jön rosszul a hírverés.

Rácz Linda önértékelési problémákkal küzd

"Nem is baj, hogy még nincs itt a fotósod, múltkor is készültek olyan képek, amiken még nem voltam kész állapotban" - sóhajt gondterhelten Rácz Linda, miközben a fodrászfiú próbálja rendberakni a láthatóan fáradt sztriptíztáncosnőt. "Bezzeg a nővéremnek dús haja van..." - kezdi önértékelési műsorát, amit amúgy a fotózás végéig folytat. Nagyjából ezek fájnak neki: szerinte nem állnak jól neki a vékony bugyik; utálja a hasát, és különben is kövér a másik háromhoz képest, úgyhogy az se volna baj, ha nem készülnének négyükről közös képek, mert akkor ez talán nem fog látszani.

Képek nyolc mell fotózásáról!

A sminkesek minden apró titkot tudnak

Sminkelés közben szóbakerül a pornószakma szépkorú üdvöskéje, Geronezzo Mária is, merthogy az emlékezetes forgatáson a sminkes csaj sminkelte a bukszaszájú asszonyt. A lány azt állítja, Geronazzó hajtövénél arcfelvarrás sebhelye látszik, meg hogy a szája nem csak szilikonnal van feltöltve, hanem a felső pittye van kettévágva és felvarrva. Ezt ugyan nem értjük, de mielőtt megkérdezhetnénk, már lesújt a következő információ, miszerint csupán reklámfogás volt a hír, hogy Maria fizetett volna azért, hogy tízen megdugják: valójában Kovi igencsak megadta ennek az árát. "Egyébként pedig rendkívül kedves és közvetlen nő" - teszi hozzá még a sminkeslány, akinek tisztelete Geronazzóé, hiszen "a legtöbb huszonéves pornós összerogyott volna ilyen munka után", míg Maria minden panasz nélkül tette a dolgát.

Hat óra készülődés után egy óra fotózás

A lányok délután fél 4-re készülnek el, az együttes dobosa még gyorsan megeteti az éhes csapatot, majd egy gyors púderezés után lehullanak a törölközők és kiderül, mindenki fazonra borotválja. Legelőször Pirner Alma sztriptíz-világbajnok feszít egy szál ciciben a hangszerek előtt, aztán Rácz Linda gondol egyet, és bugyit cserél az utolsó pillanatban. "Szép vagy nagyon!", szólnak oda neki a többiek, de úgy tűnik, nem hisz nekik. Mészáros Dórit instruálni sem kell, profimód pattan fel a hangfal tetejére, majd Maria Bellucci következik utoljára, a közös fotózás előtt. Később még felszabadult beszélgetés kerekedik az asztalnál: ki szereti a puncit; milyen íze van a spermának; ki nyeli le; ki nem (és ha mégis, hányszor hányt utána), és persze hogy mekkora farka van ennek vagy annak a pasinak. A végeredmény pedig egyértelmű: meglehetősen sok defektes pasi rohangászik ebben a világban. És mindnek megvan a párja.