horoszkóp

Szívességből leszbiztek a sztriptíztáncosnők

2008.05.22. 21:53
Mészáros Dóri, Rácz Linda, Pirner Alma és Maria Bellucci kitettek magukért a Mangod Inc nevű zenekar klipjének forgatásán. Pénzt nem kaptak érte, barátnői szívességből vállalták a szereplést. A klipből kétféle verzió lesz, a tévében leadható és a 18-as karikás. Részletek a forgatásról és a szünetekben zajló csevegésről.

Újabb erotikus klipforgatáson jártunk, azonban a Tera Bondossal ellentétben ezt nem egy másfél szobás lakásban, hanem egy nagy stúdióban vették fel. A Mangod Inc nevű metál együttes most készülő klipjében nem akármilyen hölgyeket sorakoztatnak fel. Igaz, nem volt nagyon nehéz dolguk beszervezni a csajokat, mivel a zenekar dobosa Mészáros Dóri barátja már öt éve, így kedvese csak szólt barátnőinek, hogy lenne ez a kis mulatság és ők szíves örömest jöttek szerepelni. A klipben a szőke bombázó mellett Rácz Linda, Pirner Alma, és Maria Bellucci is megmutatja bájait szóló és közös jelenetekben.

Képek, szivességből, hehe

Mészáros Dóra elmondta, hogy rendkívül hálás a lányoknak, amiért eljöttek szerepelni. „Ingyen vannak itt. Szívességet tesznek azzal, hogy vállalták az egész napos forgatást. Nagyon hálás vagyok nekik ezért. Általában egy hasonló jellegű forgatási napért olyan 30 ezer forint körül szoktunk kapni” – mesélte a profi táncosnő.

Tüzes show és akrobatika

A klipből kétféle verzió készül, egy cenzúrázott, amit zenei csatornán fognak sugározni, és egy 18-as karikás, amit valószínűleg csak az interneten lehet majd megtekinteni. Azért a cenzúrázott verzió is bővelkedni fog látnivalókban, például benne lesz Mészáros Dóri tüzes-hullahoppkarikás showja és Pirner Alma híres akrobatikus mutatványa is, a csak felnőtteknek szólóban pedig már kőkemény pucérkodással és leszbishow-val kápráztatják el majd a rajongókat.

Sminkes, fodrász és óriás pizza

Az együttes tagjaival is váltottunk néhány szót. A fiúk elárulták, hogy egyelőre nem túl ismertek a szakmában, de természetesen nem lenne ellenükre egy picivel nagyobb hírnév. Nos, ezen minden bizonnyal nagyot fog lendíteni új klipjük megjelenése. Azt is elárulták, hogy igyekeznek költségkímélő klipet csinálni, mert ők nem megélhetési-, hanem hobbizenekar. A végeredményen nem tudni, hogy ez mennyire fog látszani, de a forgatáson minden nagyon profinak tűnt és a lányok napidíján kívül nem spóroltak le semmit. Voltak, fényhatások, füstgép, sminkes, fodrász, pizza és üdítő, egyszóval minden, ami egy klipforgatáson alapkelléknek számít.