Mészáros Dóra a hétvégén show-jával lenyűgözte a svájci közönséget, Tera Patrickot, a világ egyik legkeresettebb pornósztárját, és Evan Seinfeldet, a Biohazard egykori énekesét.

Mészáros Dóra sztriptíztáncosnő hétvégén megnyerte a legjobb európai sztárnak járó díjat a zürichi Extasia 2007 erotikus kiállításon. A svájci szervezőbrigád Dórát a világ egyik leghíresebb pornószínésznőjével, Tera Patrickkal együtt esemény sztárvendégének tekintette, legalábbis az Extasia 2007 plakátjai erről tanúskodnak. Ráadásul a sztriptíztáncosnő nem is tudott a jelölésről. "Az utazás előtt három nappal vettem észre, hogy Tera Patrickkal szerepelek egy plakáton, és én is az esélyes díjazottak között vagyok. Azonnal felhívtam a barátomat, aki erre azt mondta, ez olyan, mintha ő zenekarával a Wembely stadionban lépne fel."

Mészáros Dóra és Tera Patrick

A nem várt sztároláson, a díjon és Tera Patrickkal való személyes kontaktuson kívül a sztriptíztáncosnak az is nagy élmény volt, hogy találkozhatott Evan Seinfelddel, a hardcore heavy metal Biohazard alapítótagjával és egykori énekesével. Ő ugyanis Tera Patrick férje. A találkozásért egyébként Dóra pasija, Viniczai Szabolcs is lelkesedett, hiszen a ManGod.Inc dobosa lelkes Biohazard rajongó.

Hogy milyen volt Tera Patrickkal találkozni? "Mindenki azt mondta, hogy nagyon utálatos ember, de nekem egyáltalán nem ez jött le róla" - mondta el Dóra a Velvetnek. Sőt, az is kiderült, hogy a pornóikon és pasija nem csak megdicsérték Dóra szódásszifonos-habos műsorát, de egy amerikai magazin számára a fotókat is elkérték az egyedi show-ról.

Tera Patrick
A 31 éves Tera Patrick, eredeti nevén Linda Ann Hopkins, zsidó apja és thai édesanyja a vietnámi háború alatt ismerkedtek össze. A San Franciscoban nevelkedő pornós 13 éves korában kezdett modellkedni, majd nővérnek tanult, és mikrobiológiából szerzett diplomát. A '90-es években már készültek róla aktképek, és belekóstolt a soft pornóba is, de igazi filmes karrierje 2000-ben kezdődött, és - részben különleges szépségének köszönhetően - hamarosan a világ egyik legismertebb pornósztárja lett. Tera szerepelt a Playboy, Penthouse és a világ első pornósaként az FHM címlapján is. 2004-ben kötött házasságot a Biohazard egykori énekesével és basszusgitárosával, Evan Seinfelddel, akivel hét pornófilmben is szerepelt. Tera Patrick februárban az Adult Film Database-nek azt nyilatkozta, hogy még maximum két évet akar pornózással tölteni.