Mészáros Dóra pornószínésznő imádja a macskákat, viszont a bunkó közönséget kevésbé. A bolgárok például jobb fejek nálunk.

Mészáros Dóra pornószínésznővel, az idei Eros Show sztárvendégével és a legjobb erotikus műsor díjazottjával egy újpesti kávéházban beszélgettünk. Dóra az interjúra barátjával érkezett, ásványvizet rendelt és picit feszélyezett volt. De csak az elején. Fotós kollégám a gépe mögül egyszer csak kibújt, és kutatóan szemlélte a sztriptíztáncosnőt: "csak azt ne mondd, hogy zavarban vagy". Mint kiderült: de. Ilyenkor mindig egy kicsit.

Szégyenlős állatbarát és a bunkó közönség

Dóra, akinek négy macskája van és mélyen megbotránkozott Topler Zoltán macskagyilkolós jelenetén, 17 évesen csöppent a pornóiparba. Akkori pasija anyagilag elég jól el volt eresztve, így Dóra igényei "durván elharapództak" mellette. "Mindent megkaptam, amit kiejtettem a számon." Felnőtt fejjel már tudja, hogy ez mekkora hiba volt. A kapcsolatnak egyszerre vége lett, és ott állt száz forinttal a zsebében és két macskával (akkor még csak ketten voltak). Munkából a következő egy hónapban nem látott volna pénzt, szüleihez pedig nem akart visszamenni. "Dühös voltam az egész világra. Nekem pénz kellett, mindegy hogyan." Barátnője akkor már a szakmában dolgozott, jól is keresett, így Dóra is belevágott. Nem bánta meg. Akkor most nem lenne itt, és nem csinálná azt, amit szeret. A táncot. Mégis hol lenne? Egy könyvtárban. Ugyanis Egerben végzett informatika és könyvtár szakon.

Klikk!

Hogyan lett a pornóból sztriptíztánc? Véletlenül. Meglepő módon nem szeretetett táncolni nyilvános helyen, mert kicsit szégyenlős volt. Az élet mégis úgy hozta, hogy ki kellett segítenie egy munkatársát, így fellépett. Az új szerep néhány alkalom után pedig bejött. Nemcsak neki, a közönségnek is. Azóta is szívügye a tánc, de azért a rossz élményekből is kijut. Az emberek ugyanis nagyon bunkók tudnak lenni. Főleg részegen. Fogdosni próbálják, és kapott már sört is az arcába. "Van olyan, hogy hajnalban, amikor hazamegyek egy fellépésről, elsírom magam. Idegileg annyira haza tudja vágni az embert ez a sok hülye, hogy azt kérdezem magamtól, megéri-e? Aztán történik valami tök jó élmény. Szóval kapok hideget-meleget."

2001 óta nem is szerepel, csak leszbikus pornóban. A fiúkkal való munkára ugyanis nincs szüksége. "Nagyon nehéz, ráadásul annyira meg se fizetik." Egyrészt nem kell az a plusz 30 ezer forint a kellemetlenségekért, másrészt egy párkapcsolatot is nehéz menedzselni mellette. Pedig van.

A rockdobos és egy tiszta lap

Ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, Dóra a copfos, nagydarab fiúkat szereti. Barátja a képnek pont megfelel. Négy éve járnak, és Szabolcs elárulta, hogy Dóra már gyűrűt is kapott. Hogy nem féltékeny-e a lány munkájára? "Amilyen habitusa van: nem." Dóra egyébként tiszta lappal indított, még alig ismerték egymást, már elhívta egy fellépésére. "Gyere el, nézd meg. Le akarod ezt nyelni?" Akarta.

Különben is, a férfi "egy időben sokkal több szerelmes levelet kapott, mint én"- mondta kicsit durcásan. A nagy Ő ugyanis egy rockzenekar dobosa. Jelenleg egy új formációban, a ManGod.Inc nevű zenekarban játszik, akikkel tavaly megnyerték a Jim Beam tehetségkutató versenyt, és nyáron jelenik meg első nagylemezük. A lemez készítése mellett Dórát általában elkíséri külföldi fellépéseire, az Eros Show-n is vele volt.

Lelkes bolgárok és a mocskos román színpad

Hogy milyen volt a Balkán turné? Jó. Főleg Bulgáriában. Ott az emberek tényleg kíváncsiak voltak arra, ami a színpadon történt, így kellemes közönségnek bizonyultak. "Nekem nem mindegy, hogy a nézőnek az első sorban fülig ér a szája, vagy mindegy neki, mit lát, csak pina legyen." A lelkesedés egyébként már a fogadtatásukból is kitűnt. Szófiába érkezve egy hatalmas kupac helyi újságot rakott eléjük a szervező. Mindegyikben benne voltak. "Ez az elmúlt két hét termése" - mondta mosolyogva a szervező. Az egyik helyi talkshowban való fellépése után honlapjának látogatottsága is elképesztően megnövekedett, 4000 ember volt kíváncsi rá.

Nézze meg képeinket!

Romániában kicsit más volt a helyzet. Nem a közönség, hanem a szervezés miatt. Rossz volt a színpad elrendezése, a padlója pedig koszos, amin ugye nem túl jó csúszkálni. Ráadásul nem volt ember, aki a fellépés után összeszedte volna a ruháit. Ezt barátjának kellett megtennie, hiszen a közönség "ne nézze már végig, ahogy négykézláb keresem, hogy hol a bugyogóm."

Akkor mi lehetett a siker oka? Az, hogy ezekben az országokban még nincs túlkínálat. Bezzeg itthon.

Hálátlan magyarok és a lógófülű szamár

Úgy tűnik, itthon az emberek már megcsömörlöttek az erotikus rendezvényektől. Ugyanis számtalan ilyen van. Viszont többször látni rossz műsort, mint jót. "Eléggé felhígul a szakma, ha az utolsó putriban is erotikus műsor megy." Nemcsak a szakma. A közönség is. "Ha tudom, hogy szar, még akkor is odamegyek fikázni. Ez olyan magyaros mentalitás." Dórának is bőven kijutott a rossz tapasztalatokból. "Rossz látni, hogy odatettük, megcsináltuk és semmi." Mint tavaly, az Erotika Kiállításon, amire új műsorral, új jelmezzel készült. "Csináljon a magyaroknak erotikus műsort a lógófülű, beteg szamár! Nem érdemlik meg."