horoszkóp

Hosszabítás, vastagítás, egyenesítés

2007.03.05. 17:19
A főemlősök között az embernek van a legnagyobb farka a világon. De ez a magyaroknak nem elég. Csak minden negyedik magyar elégedett a férfiasságával, pedig a férfiak azt sem tudják, hogy mekkora a többieké. Szorítógyűrű kell, vákumpumpa meg plasztikai műtét. A nőknek meg csak az, hogy kitöltsék őket.

Farka méretén változtatna először a magyarok negyede - derül ki egy, a húgycsőhasadék problémáit elemző vizsgálatból. Éppen ekkora az elégedettek tábora; míg 6,7 százalék vastagításra, ugyanennyien egyenesítésre vágynak. A felmérés szerint a magyarok pénisze mereven átlagosan 15,8 centiméteres, míg ernyedten 7,7 centiméteres. Az átlagfarok kerülete 12 centi, tehát az átlagmagyar átlagfarkának átmérője 4 centi.

A legnagyobb farok

A férfiak egyáltalán nincsenek tisztában vele, mekkora az átlagos farok. Ezt támasztja alá az -az International Journal of Impotence Research-ben (Az impotencia kutatás nemzetközi folyóirata) 2002-ben publikált- olasz kutatás, amely során 3000 főt kérdeztek meg az átlagos pénisz méretéről. A férfiak az ernyedt állapotú hímtag méretét a teljesen irreális 12,7 és 16,51 centiméter közé tették.

Az internetes fórumok is jó tanúsággal szolgálnak a férfiak agyában keringő tévhitekről."Szerintem is számít a méret! Hiába törekszel a legjobb lenni ezen a téren, előbb vagy utóbb úgyis jön egy "nagy" ember, aki megbassza életed értelmét. - írja Wirobond - A legjobb az, ha már 20 évesen rádöbbensz erre és beletörődsz. Ui.: nekem 14-es van! Ami ahhoz, hogy normális párkapcsolatom legyen, szerintem kevés!" Pedig az emberállat hímjeinek nincs okuk panaszkodni, hiszen falloszuk kétszer olyan vastag és széles, mint például a csimpánzoké. A humán pénisz nemcsak arányaiban, de kézzelfogható nagyságát tekintve is sokkal nagyobb a többi főemlősénél.

Akinek a méret a lényeg

Számtalan tévhit és "tuti biztos" módszer szól azoknak a férfiaknak, akiket kétségek közé taszít péniszük mérete, ahogy ezt már korábbi cikkünkben is megírtuk. Legendák keringenek például különböző növényi csodaszerek -különösen a méz- sikeréről, vagy a sportalsók viselésének a pénisz növekedésére tett rossz hatásáról. Egy népi hagyomány szerint a gyakori maszturbálástól nő a fallosz, miközben ugyanez a forrás azt is mondja, hogy a sűrű önkielégítés vaksághoz vezet. A látást viszont javítja a répa fogyasztása. Tehát nem baj, ha valaki sokat maszturbál, csak egyen sok répafőzeléket, így a hatás biztosan nem marad el.

A modern módszerek közé sorolható a krémek és tabletták használata, a nyújtó gyakorlatok (melyek előtt a melegvizes borogatás ajánlott), a szorítógyűrűk szakszerű felhelyezése, a vákumpumpa és persze a plasztikai műtét. Aki kíváncsi az otthon végezhető gyakorlatokra, annak a Maxi Kuki online kézikönyvet . ajánljuk. Ha pedig semmivel sem elégedettek, még mindig ott a felcsatolható műpénisz. Ezzel biztos a végeredmény.

Amiért a méret a lényeg

Nem csodálkozhatunk azon, hogy ennyi különböző módszer létezik a méret problémájának kezelésére, amikor jelentős különbségek vannak az egyének, és - mint a kondomgyártóknak köszönhetően megtudtuk - az eltérő földrészeken élő férfiak között is. Az ázsiai piacra gyártott gumik például 3 centiméterrel rövidebbek, mint az afrikai férfiaknak szánt óvszerek.

A péniszek 0,65 százaléka mereven kisebb, mint 7,5 centiméter, szemben Ron Jeremy 26,76 centis rekord méretű falloszával. Az előbbi jelenség a mikropénisz titulust viseli, míg az utóbbit hívhatjuk egyszerűen ijesztőnek. A pornósztár születésekor állítólag az egyik nővér halkan felsikoltott: Te jó isten, láttátok a gyerek farkát? A lányok egyike zavart kuncogás közepette megjegyezte: Milyen szerencsés kölyök!

Akiknek viszont nem a méret számít

Nem biztos, hogy a sztár későbbi szexpartnerei is mind így gondolták. A 20 centi feletti péniszt a nők nagyobb része kényelmetlennek vagy fájdalmasnak találja. Ez nem jelenti azt, hogy a nőket egyáltalán nem érdekeli a méret. Amikor sor kerül az aktusra, a nők érezni akarják magukban a férfit, szeretik, ha az kitölti őket. Ezt a legtöbb férfi teljesíteni tudja, ahogy azt egy amerikai vizsgálat is megerősítette, hiszen a kutatók úgy találták, hogy a nők 85 százaléka elégedett a partnere méreteivel. A nők véleménye szerint egyébként a hosszúságnál a vastagság jóval fontosabb. Ennek oka, hogy a G-pont a hüvelybemenettől elég közel van ahhoz, hogy bármely átlagos méretű férfi könnyedén elérje.

Az ősi egyezség

Már a történelem legrégebbről ránk maradt gyönyört okító kézikönyve, a Káma Szútra is foglalkozik a méret, azaz inkább a különböző méretek összeillésének kérdésével. A klasszikus mű a férfit lingájának (hímvessző), a nőt jónijának (hüvely) mérete szerint három-három csoportba sorolja. A férfi lehet nyúl, bika vagy csődör, nő pedig őztehén, kanca, vagy nőstényelefánt. Nehéz nem észrevenni a diszkriminációnak ezt a korai formáját, hiszen sokkal nagyobb a csődörnél az elefánt. A Káma Szútra szerint három egyenlő egyesülés létezik (nyúl-őztehén, bika-kanca, csődör-elefánt), ilyenkor mindkét fél elégedett a partnerével, míg a hatféle egyenlőtlen egyesülés esetén vagy egyik, vagy mindkét fél elégedetlen lehet. Ha hiszünk az ősi könyvnek, csak arra kell figyelnünk, hogy nyúl létünkre ne kezdjünk elefánttal.