horoszkóp

Jutta biszex formációban lépett fel

2008.01.10. 19:18
A Josh és Jutta nőtagja néhány éve még Judy Neroval párban járta az országot, hogy JJ Room nevű biszexuális formációjukkal műsorozzanak a népnek. Eredetileg ők lettek volna a magyar t.A.T.u., de nem vált be.

A Josh és Jutta együttes női tagja, Szeibert Judit, vagyis Jutta korábban a JJ Room biszexuális formáció tagjaként vált ismertté az erotika világában - írja az Erotika Hírek. A formáció másik tagja Judy Nero pornószínésznő volt. A lányok erotikus műsor kíséretében daloltak és egy 2005-ös pécsi erotikus rendezvényen dagasztották meg a ValóVilág 3 egy ideje börtönben ülő Segaljának nadrágját. Legalábbis a Blikk szerint. A JJ Roomot 2004-ben a leendő magyar t.A.T.u.-nak tartották, ekkor jelent meg maxijuk "Őszinte szenvedély" címmel, amelyet egy erotikus fotómelléklettel tettek kelendőbbé. Nagylemezük azonban már nem jelent meg, ugyanis a lemezkiadók nem hittek az együttes jövőjében.

Na, mit szól? Vagy fogalma sincs ki is az a Josh és Jutta? Hát, ők lennének:

Mint Jutta a Velvetnek elmondta, ez nem is csoda, ugyanis míg külföldön nagy sikere volt a hasonló formációknak, az itthoni közönség nem tudta hova tenni az előadást. -Egyszerűen nem vált be - mondta, pedig az egész országot körbehaknizták. Az énekes szerint problémás volt az is, hogy a magyar média és a közönség fejében is összemosódott az erotikus műsor és a pornó fogalma, így nem akarta tovább folytatni ezen a területen. Hogy milyen a viszonya Judy Neroval? - Nagyon jóban voltunk, imádtuk egymást - mondta, majd kiderült, hogy azóta nem tartják a kapcsolatot, ugyanis mindketten más irányba indultak az életben.