horoszkóp

Maszturbálás majom módra, kéz nélkül

2007.10.30. 12:27
Korábbi önkielégítés-válogatásunkból kihagytunk néhány dalt. Szerencsére önök figyelmeztettek minket. De hogy kerül ide a yoyo?

Összeszedtünk önöknek néhány dalt a maszturbálásról, önök pedig kedvesen rámutattak, hogy a popipar tartogat még további finomságokat számunkra.

A legtöbb levélben a Divinyls Touch myself című számát hiányolták. Íme tehát a romantikus nóta, amelyben az énekesnő szereti magát, és magához is nyúl, ha kell.

Hazai fronton

A hazai felhozatalból a Prosectura Kéz nélkül, a Sing Sing Majomcsapda és az Ági és a Fiúk A tűz eléri című számát emelték ki olvasóink, de sajnos ezekről nem tudunk klipet mutatni. Átkozott lemezkiadók.

A Prosectura számában az öntudatára ébredt fiatal megtanulta, hogy a klotyót muszáj lehúzni, ezek után "jó lenne megpróbálni kéz nélkül maszturbálni." A Sing Sing művében pedig egy csalódott férfi sorsára döbbenhetünk rá: nem jött össze a csaj, marad az "ötcombú asszony".

Javaslatot kaptunk a Neoton Yoyo című alkotásának újraértelmezésére is, de sajnos mi a csökött fantáziánkkal nem fedeztük fel benne a rejtett szexuális tartalmat. Hát ön?

Ismer jó dugós dalokat?
Olyan dalokat gyűjtünk, amik zenében, szövegben és képben is remekül meg tudták fogni a szexualitást. Ha ön tudja melyik a legjobb szexről szóló nóta ossza meg velünk.