horoszkóp

A győriek buknak leginkább az anális szexre

2007.11.25. 18:16
Kíváncsiak voltunk, vajon másra gerjed-e a magyar az ország különböző pontjain. Megnéztük hát, milyen keresőszavakat pötyög a nép a gépbe, és megyénként eltérő trendeket fedeztünk fel. De ne szaladjunk ennyire előre.

Mint korábban megírtuk, egy nemzetközi felmérés adatai alapján a világ internetezőinek 42,75 százaléka használja az interneten fellelhető szexszolgáltatásokat, ami nem csoda, hiszen bőven van választék: az összes létező oldal több mint tizedén pornó van. A tavalyi év pikáns keresőszó slágere mi más lehetett volna, mint egyszerűen a szex. Ezt 75 milliónál többször ütötte be az emberiség a keresőkbe. Nemzetközi szinten a legtöbbször Pakisztánban, hazánkban pedig Tolna megyében. Tolnát szorosan követi Győr-Moson-Sopron, majd Békés megye.

Hogy honnan tudjuk mindezt? A Google trendsből. Ez egy olyan keresőprogram, ahol megtudhatja, hogy hol keresnek rá legtöbben egy adott kifejezésre. Ráadásul két szó gyakoriságának összehasonlításából az is kiderülhet, hogy melyik tart számot leginkább az emberek érdeklődésére. Így tudtuk meg azt, hogy körülbelül kétszer annyi magyar keres rá az anál, mint az orál kifejezésekre, hogy inkább a meleg pasikat (gay), mint a leszbiket (lesbian) keresik, és a pina is jobban lázba hozza honfitársainkat, mint például a popsi szavunk. A kereső azonban pontos számadatokat nem, csak trendeket mutat, így sajnos nem tudunk önre borítani egy kezelhetetlen adathalmazt.

A szekszárdiak buknak leginkább az állatos szexre

Huszonhárom keresőszót alkalmaztunk. Ebből tizenötben (megyék szerinti bontásban) a tolnaiak az első három legtöbbet kereső közé jutottak. A második helyen Békés áll a maga tizenkét kategóriájával, majd Győ-Moson-Sopron megye a nyolc kifejezésével. Érdekes, hogy Budapest mindössze három témakörben került be az első három közé: a swingerben harmadik, az orálban második, míg a szexjáték keresésében az első helyet foglalta el. Számos terület, például Vas és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyetlen kategóriában sem küzdötte fel magát az első három érdeklődő közé.

Ha a városok szerinti bontást figyeljük, kiderül, hogy a békéscsabai polgárok viszik a prímet a legtöbb kategóriában. Őket érdekli leginkább a tini szex (teen sex), ahogy a pornó, az orál, a pina, a meztelen és az ingyen pornó (free porn) is. Gyakran eltérő adatokat kapunk, ha egyazon kifejezés angol és magyar verziójával próbálkozunk. A naked (meztelen) szó esetében például Békéscsaba helyett Győr áll az első helyen.

Győr egyébként a harmadik a szex-keresőszavak iránti érdeklődésben. Itt kutatják a legtöbbet az anál, a fuck (dugás), a hardcore sex és a már említett naked szavakat. Szekszárd áll a dobogó második helyén. A tisztes polgárokat itt köti le leginkább a sex, a baszás, az XXX videó, a gay (meleg férfi) és az animal szex (állat szex).

Futottak még

Számos olyan városunk van, mely csak egy-egy kategóriában tudta megszerezni az első helyet. Ilyen például Székesfehérvár, ahol a swinger arat, vagy Miskolc, ahol a fétis iránt nagy az érdeklődés. A kecskemétiek szolidabban böngésznek, ők az erotika kategóriában nyertek, míg a szentendreiek a leszbiben. Érdekes, hogy Eger ugyan nem nyert sehol, viszont úgy tűnik, az egriek többet keresnek szexuális tartalmakra magyarul, mint angolul. Ugyanis a meztelen és a baszás keresőszó esetében is feljutottak a dobogóra.

Természetesen az elért eredmények nem lehetnek teljesen függetlenek az adott megye internet hozzáférési lehetőségeitől. Gondolhatja ön. De téved. A KSH adatai alapján Tolna megyében van a legkevesebb internet előfizető. Békés a tizennegyedik, Győr-Moson-Sopron pedig a hatodik helyen szerepel a megyerangsorban.