horoszkóp

Dugás nélkül is mérhető a szerelem mélysége

2007.03.08. 12:13
Passzol-e Ön szexuálisan a kiszemelt partnerhez? Nem kell tovább találgatni. Megbízható mérnöki módszert kínálunk. Persze romantika nélkül. De mindent nem lehet.

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy már a Káma Szútra is foglalkozik a méret, azaz inkább a különböző méretek kérdésével. Az ősi tankönyv a férfit és a nőt -nemi szervük nagysága szerint- különböző csoportokba sorolja. A maximális gyönyör megéléséhez a pár méreteinek egyeznie kell. Ha végiggondoljuk, rájöhetünk, hogy a gyakorlatban ezt a másik kipróbálása (felpróbálása) nélkül lehetetlen tesztelni. Illetve csak lehetetlen volt. A Lovehoney. mérnöki módszert dolgozott ki az összepasszolás ellenőrzésére, ráadásul a világtörténelemben elsőként válaszolt a Bee Gees örökzöld kérdésére:

How deep is your love? (Milyen mély a szerelmed?)

A válasz

Az Inch Perfect olyan különleges szexuális játékszer, amely a világon először -vibrátor funkciója mellett- méretet tud venni a nemi szervekről. A krémesen síkos eszközön lévő multikulturális mértékegységek (inchben és centiben is mér) lehetővé teszik annak pontos megállapítását, hogy mekkora örömöt okoz majd egymásnak a pár. A mérőfunkción kívül a játék többsebességű vibrátor, vízálló, bőrbarát, ráadásul kétféle méretben is kapható.

A gyártó használati utasítást is mellékel a párválasztó eszközhöz. A lányoknak csak annyi a dolguk, hogy felizgatott partnerük erektált péniszére csúsztassák az Inch Perfectet addig, amig az el nem éri a farok tövét; majd le kell olvasni a pénisz hegyénél lévő számot. A férfinak feladata hasonlóan egyszerű: addig kell a lány mélységeibe csúsztatni a vibrátort, (persze ebben az esetben is szükség van némi előjátékra, vagy legalább síkosítóra), amíg ő kényelmetlenségre panaszkodva megálljt nem parancsol. Ekkor leolvasható a hüvely pontos mérete. Az így nyert számokat csak össze kell hasonlítani, s máris megszülethet a döntés a kapcsolat folytatásáról. Ha a méretek egészen eltérőek, öltözzön fel, nyomjon egy puszit a másik arcára és közölje, hogy csak barátság lehet önök között.

Érdemes az Inch Perfectet már az első randira elvinni és megkérni a kiszemelt partnert, végezze el saját nemi szervének mérését. Így rengeteg időt és energiát spórolhatunk, megszabadulunk a csalódástól és a kínos pillanatoktól. Csak az izgalom és a romantika veszik ki így a szexből. De kinek van ideje manapság ilyen badarságokra?