horoszkóp

A főnök csajának remek a feneke

2008.02.16. 19:15
Miután önökre borítottunk egy halom adatot a munkahelyi párkapcsolatokról, kaptunk cserébe egy kupac levelet, melyben önök osztották meg személyes tapasztalataikat a témában. Megerősítették a nemzetközi kutatások eredményeit, és küldtek pár tanulságos vagy mókás történetet.

"A saját tapasztalataimból ítélve a munkatársak legalább negyven százaléka elgondolkodik a munkahelyi szexen, illetve szemmel láthatóan kifejezi a másik iránti szexuális vonzódását. Főleg egy olyan helyen, ahol kevés a férfi kolléga" - írja Zoli, és tippje egybecseng a statisztikákkal. - "Persze a banki szakmában azért is fordulhatnak elő gyakrabban a munkahelyi szexuális fantáziák, mert ott gyakorlatilag mindenki csinosan öltözködik. Mi nagyon sok munkatársnőmmel szinte szexelünk a szemeinkkel. Ebbe persze belejátszik, hogy én szinte mindig gátlástalanul végigmérem a nőket, és ha tetszik, akkor azt egy huncut mosollyal - az illető szemébe nézve - a tudtára is adom. Nagyon jó érzés."

Amikor terhes a rajongás

Hogy a rajongás mindig kellemes-e a másik félnek, azt megítélhető Laci történetéből. "Egy hölgy komoly érdeklődést tanúsított irántam a munkahelyemen. Nekem nem tetszett, és sokáig visszakoztam is, de nem értett a szóból. Persze férfiúi hiúságomat legyezgette a hölgy közeledése, és idővel "beadtam a derekam". Rossz ötlet volt, mert az eset után igen rendszeresen süteménnyel, egyéb édességgel stb. jelent meg az én szekciómban, és persze a kollégák furcsán (mondhatni, kajánul vigyorogva) fogadták ezeket az eseteket. Sajnos semmilyen módon nem tudtam leépíteni az illető hölgyet nagyon hosszú ideig (próbáltam szépen, próbáltam nyomatékosabban, de hasztalan volt), és a sütifutárkodás miatt már nagyon kínosan éreztem magam.

Hát persze, hogy mindenki gyanakodott, és ugrattak, hogy "Haha, jó éjszakái lehetnek, viszi a macinak a mézet"-típusú poénok sültek el. Egyetlen módon tudtam véget vetni a pletykálkodásnak: amikor rákérdeztek, akár viccből, hogy "megvolt-e", azt feleltem, hogy "persze, és állati jó volt, ajánlom mindenkinek, mert tényleg szuper" és hasonló egyéb elmés megjegyzéseket tettem, persze mindig kellően cinikus hangnemben. Hatott. Idővel szerencsére az édesség-napok elmaradtak, és a pletyka is elült."

A szakítás kínos

Áron is átesett már egy munkahelyi szakításon, és megerősítette, amit már sejtettünk: ez egy kínos helyzet. Ráadásul nem csak a közvetlenül érintetteknek. Andi például rávilágított, hogy a párok gyakran egyszerre mondanak fel, ami minden HR-es rémálma.

Megesik persze, hogy csak a pár egyik tagja áldozza fel magát, és hagyja ott a munkahelyét, hogy ne legyen balhé a viszonyból. Kati is így tett. A lány egyetemista évei alatt egy tanára asszisztense volt, a szomszéd szobában dolgozó tanársegédnek pedig a barátnője. Helyzetük többszörösen is terhelt volt, hiszen nem csak munkatársak voltak, de a férfi tanította is a lányt. Azt pedig senki sem nézi jó szemmel, ha valaki a diákjával folytat viszonyt. Kati, talán épp ezért, izgalmasnak találta azt az időszakot. "Eldugott lépcsőfordulóban elcsattanó csókok, egymás rohamsebességű felizgatása az irodában, és hosszúra nyúló percek, amikor egymástól eltávolodva, lihegve vártuk, hogy elmúljon a merevedése. Mégiscsak jöhettek hozzá diákok." Mikor azonban több kollégának is elkezdett feltűnni, milyen sokat mutatkoznak együtt, úgy döntöttek, hogy jobb, ha a lány felmond. Így is lett, majd pár hétre rá a férfi ki is rúgta.

Ha más is bukik a partnerünkre

A titkolt kapcsolatok egyik csapdája, hogy környezetünk szabad prédának tekinti partnerünket. Erről Gábor mesélt nekünk részletesen."Egyszer, amikor egy általam kevéssé ismert kollégával beszélgettünk valami lényegtelen dologról, mikor a nyomtatóját szereltem, elment előttünk a párom, a kolléga nem túl finoman megjegyezte nekem, hogy "ezt a csajt én még megfektetem". Egyébként elég féltékeny típus vagyok, de itt most majdnem elkapott a röhögőgörcs a helyzet fonáksága miatt. Látta rajtam a srác, hogy jól mulatok, igy megkérdezte, hogy mit nevetek, "neked is megvolt, vagy csak leszbikus?". Finoman adtam tudtára, hogy fél éve együtt élünk. Na, ezzel a kollégával többet nem nagyon beszéltünk, bár ha találkoztunk, én mindig mosolyogtam, ő meg mindig elvörösödött."

Hasonló élményben volt része Péternek, csak éppen ő a másik oldalon állt. A férfi egy hitelintézetnél dolgozó adminisztrátorlányt szúrt ki magának. Közvetlen főnökének (akivel egyébként haveri viszonyt ápoltak) ecsetelte teljes beleéléssel, hogy mennyire jó a csaj feneke. A főnök csendben mosolygott. Péter aztán egy este kénytelen volt felugrani az elszámolással a férfi lakására, ahol a csengőt meghallva nem más nyitott ajtót, mint a jó seggű adminisztrátor. Kiderült, hogy fél éve a főnökével élt, azóta pedig házasok.