Elvesztett szüzesség az Erotika Parádén

2007.03.10. 11:32
Kicsit izgultam előtte. Aztán egy balkáni bazárban találtam magam, meztelen mellek között. Tapasztaltabb nem lettem. De legalább nem fájt.

Ez volt az első Erotika Parádém. Miközben a Syma Sport- és Rendezvényközpont felé haladtam kérdések cikáztak a fejemben. Vajon mit kínálnak egy ilyen rendezvényen? Milyen lesz a közönség? Tanulok valami újat, vagy megundorodom a szextől egy időre? Egyiket sem. Sajnos. Szerencsére.

Amikor megálltam a főbejáratnál, feltűnt, hogy számos középkorú asszony gyermekével, és néhány fiatal lány sétál mosolyogva a bejárati ajtó felé. Felvidultam. Nem ilyen közönségre számítottam. Már magam előtt láttam cikkem címét: Gerjednek az Erotika Parádéra a magyar anyák. A ruhatárnál jöttem rá, hogy felesleges volt korán örülni. A parádéra az út jobbra vezetett, balra viszont ruha- és cipővásár volt. Oda mentek az asszonyok.

A bajszos kidobó kedvesen fogadott, még ajándékot is kaptam. Egy gagyi szórólapot letölthető mobilhátterekről, a Spéci társ és partnerkereső egy számát (amiben találtam egy női testet Garfield fejjel), egy Szaft humorlapot, a Hot DVD magazin legújabb számát a 100 legszebb pornószínésznőről készült képpel, és egy nagyon amatőr szex DVD-t. Egy plüss mosómedve alatt szop rajta a csaj a nagyi ótvaros kanapéján. A legmeglepőbb darab a csomagban egy régiségkereskedés szórólapja volt. Hogy ezt hogy találták ki?

Kitérő a balkánra

Meglepetésemre a hatalmas, rideg, díszítetlen teremben egy balkáni bazársor várt rám. Kapható volt minden bóvli, ami csak illett a rendezvényhez. Volt napszemüvegárus, hajhosszabbító bódé, frottír köntös kínálat, kulcstartó választék, hasbavalós pult, meg persze néhány ronda fehérnemű, és használtnak kinéző ruha. Ez utóbbi árus lehet hogy eltévesztette a bejáratot. Hahó, a ruhavásár balra!

Az édességes pultnál elméláztam. Na nem a finomságok látványa fogott meg, hanem a piros, farok formájú nyalóka. Ez volt az első dolog, ami tetszett. A kedvenc árucikkem végül egy kicsi, sárga, műanyag farokszobor volt, ami egy gondosan lehámozott banánhéjból meredt előre. A bazári hangulatba csak az zavart be néha, hogy festett testű, félmeztelen csajok suhantak át a termen, nyomukban a japán turistacsoportnak beillő, folyton fotózó pasikkal. Figyeltem, hogy fognak-e nyáladzani. Nem tették.

Ami állítólag erotikus

A kínálat többi része szegényes volt és igénytelen. A csajok négy színpadon táncoltak, néha felváltva, néha egyszerre, néha domina szerkóban, néha egymást nyalva. A japán turistacsoport a terem egyik pontjától a másikig cikázott, és csak nyomták a gombot. A legkínosabb színpad a Hajdúszoboszlóról érkező Pegazus Lap Dance Bár csapatáé volt. A lányok sem néztek ki túl jól, amelyik meg igen, az meglepő módon, úgy tűnt, mint aki zavarban van. Bár ez lehet hogy csak a hasára égett neoncső számlájára volt írható. A közönséget még az sem dobta fel, hogy a lányok privát táncra ajánlkoztak az elhúzható függönyű kabinokban.

A pavilonkínálatban szerepeltek még a szex shopok, DVD standok, egy swinger promóció és persze az elmaradhatatlan Szopnék lányok standja. A legkisebb érdeklődésre a terem közepén felállított Relaxer fejmasszírozó készülék bemutatója tartott számot. Megértem. Nem relaxálni, hanem felizgulni jött a nép. Nekem mondjuk azt sem sikerült. A kimaradás.hu standja körül is csak lézengtek az emberek, pedig osztogatták a Libidfit nevű afrodiziákum szórólapját, amin maga Nagy Feró feszít. A gyorsulás.hu csodás kiállított verdáján fetrengő félmeztelen leányt pedig egyenesen sajnáltam. Szegényt olyan kevesen fotózták.

Az élményeken túl

Kicsit csalódottan hagytam el első parádém helyszínét. A beígért chippendale showt nem láttam, nem voltak szexuális képzőművészeti alkotások (extrém pozíciókkal, meglepő faragványokkal), laza szextanácsadás, jó szexfilmek (nem pornó!), szexis hálószobai kiegészítők, sem szexkönyvek, sem sztriptízoktatás. Nem lettem tőle tapasztaltabb, sem okosabb, még csak nem is fájt nagyon. De legalább túl vagyok rajta.