horoszkóp

Judy Nero elröhögte a Független segg napját

2008.04.03. 19:32
Kapcsolódók (1)
Zavarba jött Judy Nero attól, hogy fel kellett olvasni néhány pornófilm címét a Magyar Pornó Oszkár sajtótájékoztatóán. A szobrocskákat testfestékkel lefújt félmeztelen modellek imitálták. Bárki benevezhet a sztriptízversenyre.

Félpucér modellekkel imitálták a Pornó Oszkár Díj szobrocskáit egy pub pincéjében, hogy bemutassák, miről is szól majd a Magyar Pornó Oszkár díjátadója. A kezdéssel 20 percet késtek, ami nem volt unalmas, ugyanis folyamatosan érkeztek a nem kicsit feltűnően felöltözött, csillogósra sminkelt pornószínésznők, akik már pusztán társalgási hangerejükkel is magukra hívták volna a figyelmet, ha a látvány nem lett volna elég. Az eseményen többen is megjelentek a jelenleg nomináltak és a régebben díjazottak közül is, például az életműdíjas Alexa, Tera Bond és a sztriptíztáncos Rácz Linda.

A díjakat április 13-án fogják kiosztani 11 kategóriában az Erotika Parádé és Kiállításon. A sajtótájékoztatón tette közzé a Magyar Pornó Oszkár Díj jelöltjeit Valóvilágból ismertté vált Tommyboy és a pornószínésznő-műsorvezető Judy Nero. A helyzet komikuma, hogy a műsorvezető hölgyet is jelölték, méghozzá a legjobb leszbikus pornószínésznőnek járó díjért.

Judy Nero lányos zavara

Judy Nero és Tommyboy kamaszos röhögésbe fulladt a filmcímek (pl. Független segg napja, Bolygó neve Anál) felolvasása közben, pedig Judy Neronak, aki már túl van jó pár pornófilmen, már nem kellene belepirulnia, ha ki kell ejtenie ilyeneket a száján. Aki maga is szeretne nagyokat pirulni: az összes jelölt megtalálható az esemény impozáns honlapján.

Judy Neronak már nem kellene belepirulnia

A z Erotika Parádé azért nem kizárólag a pornósokról szól majd, mert a zárónapon rendezik meg a Magyar Sztriptíz Bajnokságot is. A versenyre amatőr férfi és női sztriptíz, valamint amatőr és profi erotikus műsor kategóriákban nevezhet bárki, aki elmúlt 18 éves. A fődíjjal jár többek között egy munkaszerződés és számos fellépési lehetőség is.