Jenna Jameson a virtuális szex új generációja segítségével most új szerepben tér be otthonába. És még van, aki azt mondja nem izgató a technológia?

Látta már magát vágyaiban egy igazi profival? Nem kell többé elképzelni, milyen lehet egy pornósztárral a szex, hiszen a pornóvideó-megosztók segítségével ezt akár azonnal meg is láthatja.

A filmekkel szemben a virtuális szex új generációja sokkal testközelibb élményt kínál. Úgy láthatja a szexbombákat aktus közben, mintha épp önnek okoznának gyönyört. A kedvenc pornósztárjairól való álmodozás helyett egyenesen belekerülhet a maga által választott sztár-orgiába.


Az egyetlen kis szépséghibája ennek az álomszerű találmánynak, hogy az élvező lányok alatt nem a saját farkát látja - de a kameraállás meggyőző volta ezért kárpótol. De mindez apró áldozat ahhoz képest, hogy Jenna Jameson vagy Jesse Jane elégíti ki orálisan, miközben ők is látványosan szeretik, hogy az Ön kedvére tehetnek. Ha úgy dönt, tesztelné az állóképességét, kipróbálhatja milyen Nikita Denise-t jó keményen helyretenni, miután ő erre kellőképpen előkészítette a terepet. Ha viszont mégis szívesebben hagyja dolgozni a profikat, nézze végig, hogy vonaglik önön Devon, vagy hogyan juttatja el a csúcsra Kobe Tai - és közben persze saját magát is.

Úgy tűnik sajnos női olvasóinknak egy kicsit még várni kell a hasonló élvezetekre, de nekik talán a nagyfarkú pornósok helyett amúgy is inkább a filmsztárok jönnének be.