horoszkóp

A pornósok könnyen manipulálhatóak

2007.09.07. 11:38
Acsarkodás nincs, csak üzletpolitika, meg manipulálható pornósok - reagát Strausz Ildikó, az Erotika kiállítás nevű rendezvény nagyasszonya Tomor András, az Erotika Parádé szervezőjének vádjaira.

Korábbi cikkünkben írtuk az Erotika Parádé és a konkurens Erotika kiállítás között feszülő ellentétről. Az Erotika Parádé szervezője, Tomor András, aki két éve indította útnak vállalkozását, azzal vádolta a tizenkét éve megrendezésre kerülő Erotika kiállítás szervezőjét, Strausz Ildikót, hogy fenyegetéssel és zsarolással ijeszti el rendezvényéről a táncoslányokat és a kiállítókat. Akkor a kiállítás főszervezőjét nem, csak férjét értük el telefonon. Strausz Ildikó azóta megkereste szerkesztőségünket, és kifejezte a felsorolt rágalmak elleni felháborodását.

"Én 16-17 éve foglalkozom rendezvény és kiállítás szervezéssel, nem csak Magyarországon, hanem külföldön is, de olyan jellegű versenytárssal, mint Tomor András még nem találkoztam. A támadó jellegű eljárása őt magát minősíti. Nincs szó semmilyen acsarkodásról a két cég között, legfeljebb Tomor András acsarkodik saját magával." Strausz Ildikó visszautasítja azt a feltételezést, hogy munkaügyi és APEH ellenőröket küldött volna a konkurens rendezvényre, hiszen, mint elmondta náluk is rendszeresen vannak hasonló jellegű vizsgálatok, csak úgy, mint bármilyen más rendezvényen.

"A kiállítókkal kapcsolatban pedig tudni kell, hogy a magyar piac nagyon zárt, mindössze 50-60 cég vesz részt benne. A kiállítókat senki sem manipulálja, van, aki mindkét rendezvényen részt vesz. Az, hogy bizonyos cégek nem akarnak többet a Parádéra menni, az önmagáért beszél." A fellépőkkel kötendő szerződésről Strausz Ildikó elmondta, hogy üzletpolitika szempontból nem előnyös ha azonos fellépő gárda szerepel azonos jellegű rendezvényeken.

"Két éve kapom a vádakat. Miután Tomor a kiállítók részéről nem tudja megaknázni a rendezvényünket, most belekapott abba ami sebezhető. A lányokat manipulálja. Belülről próbál bomlasztani.Szívesen belemegyek bármilyen megmérettetésbe, amennyiben az tisztességes, de ha övön aluli ütésekkel és koholmányokkal próbál valaki befeketíteni, azzal nem ismerek kegyelmet." A rendezvényszervező hozzátette, hogy természetesen csak törvényes jogi és üzleti etikai lépéseket használ célja elérésére. "Ha nem ez a jogrend lenne érvényben, már óriási pert vartam volna Tomor András nyakába."

"A két rendezvény további létjogosultságát, illetve jővőjét a közönség fogja eldönteni . Engedjük meg nekik , hogy minden befolyásolás nélkül tegyék le voksukat, amellett a rendezvény mellett, amelyik tetszik nekik." - fűzte hozzá a rendezvényszervező.