horoszkóp

Mellekért acsarkodnak az erotikus szervezők

2007.09.04. 09:46
Az Erotika Parádé és Erotika Kiállítás szervezői között évek óta dúl a hatalmi harc. A mocskolódás és a lejáratás áldozatai között pedig Judy Nero és Mészáros Dóri is jelen van.

Tomor András az Erotika Parádé szervezője azt állítja, hogy a konkurens Erotika kiállítás szervezői fenyegetéssel és zsarolással ijesztik el rendezvényéről a táncoslányokat és a kiállítókat.

A rendezvényekről
A következő Erotika Parádé időpontja szeptember 7-8-9, főszervezője a Tom Média, melynek vezetője Tomor András. Az Erotika kiállítás két héttel később szeptember 21-23 között kerül megrendezésre, az esemény főszervezője Strausz Ildikó. Mindkét rendezvényen erotikus termékeket forgalmazó kiállítók, és show műsorok várják az érdeklődőket.

Az Erotika Kiállítás tizenkét éve minden évben megrendezésre kerül. Annak idején Tomor András cége, a Tom Média is rendszeres résztvevője volt az eseménynek, de anyagi természetű okok miatt két éve kivált a kiállítók sorából és megcsinálta saját rendezvényét, az Erotika Parádét. Azóta pedig "ármánykodás, folyamatos mocskolódás és lejáratás megy." - nyilatkozta a producer. "Persze mindez csak hátulról, ugyanis szemtől szembe nem mernek semmit mondani. Az első rendezvénynél [a kiállítás szervezői] még csak legyintettek, hogy úgyis elbukjuk, a másodiknál már kezdtek aggódni, a harmadiknál pedig kitört a pánik."

A konfliktus forrása Tomor szerint alapvetően az, hogy az anyarendezvény sztárvendégei a Parádén is fellépnek, és a kiállítók is nagyjából azonosak. Kivéve Kovi cégét a Luxx videót és a Fókusz videó stábját.

Hogyan tesznek keresztbe a kiállítás szervezői? Tomor András szerint úgy, hogy zsarolással próbálják kikényszeríteni, hogy a lányok és a kiállítók letegyék a voksot az egyik esemény mellett, hogy rossz hírét keltik rendezvényének, hogy elterjesztik a Parádé elmaradását, sőt tavaly szerinte a másik kiállítás szervezőjének nyomására "az APEH és a munkaügyisek is megszállták a rendezvényünket."

Erotika 2006

Az elhangzott vádakkal megkerestük a kiállítás főszervezőjét, Strausz Ildikót, de csak férjét, és egyben üzleti partnerét értük el. Strausz Nándor a Velvetnek elmondta, hogy ők nem kényszerítik semmire a kiállítókat, hiszen "mindenki maga dönti el, hogy hol akar dolgozni. Mi nem mondhatjuk meg, hogy ki jöhet és ki nem a rendezvényünkre. Mindenkit egyformán kezelünk." A fellépőknek állítólag szintén nem szabnak különleges feltételeket, kivéve három sztárvendégüknek. A többiekkel különben nem ők, hanem egy műsorszervező iroda köt szerződést. Az ő elérhetőségét azonban Strausz Nándor nem adta ki. A szervező egyébként elpanaszolta, hogy a tavalyi Erotika Parádéra megpróbáltak standot vásárolni, hogy saját, néhány héttel későbbi rendezvényüket promótálják, de nem kapták meg a kért helyszínt. Tomor szerint ez természetes, hiszen a "Tescoban sem lehet reklámozni az Interspart."

Akik leginkább megszívják

Hogy a hatalmi harcokból ki kerül ki győztesen, azt majd a jövő dönti el, addig is a fellépő lányok buknak leginkább a balhén. Judy Nero, aki a múlt hónapban ment férjhez a konfliktus részleteiről nem kívánt beszámolni, azt azonban elmondta, hogy legszívesebben mindkét rendezvényen részt venne. "Sajnos még nem jutottunk el oda, hogy összetartsunk ma Magyarországon. A szervezők úgy vélik, nem jó ha mindkét rendezvényen fellépünk, mert szerintük nem fogják az emberek többször megnézni a műsorunkat." Judy szerint azonban erről nincs szó, hiszen ő például saját rajongókkal rendelkezik, akik szívesen nézik meg, bárhol is ad műsort.

A hétvégén Svájcban a legjobb európai sztár díját elnyert Mészáros Dórit szintén kényelmetlenül érinti a konfliktus. A sztriptíztáncos elmondta, hogy minden évben ugyanaz ismétlődik, és "már hónapok óta megy ez a herce-hurca, az acsarkodás. Elvárják tőlünk, hogy csak egy helyre menjünk, de ez számomra nehéz, hiszen ebből élek, és általában oda megyek dolgozni, ahová hívnak. Azt hallottam, hogy egy papírt is alá akarnak velünk íratni, hogy a kiállítást megelőző és azt követő egy hónapban ne lépjünk fel sehol máshol." Végül azonban a szerződés aláírására nem került sor. " Az a probléma, hogy ez egy nagyon szűk kör, és mindenki ebből akar megélni." Bár a lányoknak ilyen feltételek mellett ez nem egyszerű.