Szalontai Ági bénázó csajokat is bevállalt

2008.09.23. 19:01
Azok nyertek, akik arra fogadtak, hogy kerül még elő Szalontai Ágiról pornófilm. A Superfucker című produkció után újabb videók bukkantak fel az interneten, pedig a Bár 2.0 versenyzője váltig állította, hogy egyszer kipróbálta, de nem jött be neki a dolog, ráadásul elkábították. A lány összetört, és retteg szerettei reakciójától, bár állítása szerint ez már olyan régen volt, hogy nem is emlékszik a történtekre. A leszbikus filmek producere szerint nem meglepő, hogy Szalontai amit csak lehet, tagad, és menti, ami még menthető - ha van még mit.

"Egyszeri alkalom volt és nyolc éve történt"- magyarázkodott pár napja a Bár 2.0 nagymellű játékosa a napvilágot látott hardcore pornófilmje kapcsán. Szalontai Ági a videó készültének körülményeiről úgy számolt be, hogy Pierre Woodman stábja kábítószert kevert az italába, így eshetett meg, hogy hárman is alaposan megrakták az akkor még alig 19 éves lányt a kamerák kereszttüzében.

Előkerült két újabb pornófilm

A történetnek némiképp ellentmond a film után előkerült pornócasting felvétele, ahol minden erőlködésünk ellenére sem sikerült még csak nyomokban sem felfedezni az alkohol, vagy bármilyen más kábítószer hatását a főszereplőn - akinek elmondása szerint ez az egyszeri alkalom is túl sok volt, és el is ment a kedve a szakmától. Hogy valóban torkig lett, arra viszont maximum a Superfucker képkockái szolgálhatnak bizonyítékként, bár úgy tűnik, a három izomagyú férfi nem gyakorolt túl mély benyomást. Máskülönben a Viasat3 legújabb üdvöskéje nem pártolt volna át a nőkhöz. Nem említettük volna még? Szalontai Ági - eddig - legújabb két, internetről letölthető produkcióiban már inkább hölgyeket kényeztet. (A videók a Muffinon tekinthetők meg. )

Katt még több csajozós Szalontaiért!

A Bár 2.0 helyszínén, a Symbol-ban felkerestük az interaktív valóságshow szereplőjét, aki a hírektől elzártak magabiztosságával ismételte önmagát:

"Igen, elkövettem ezt a hibát. De a Pierre Woodmen film volt az első és utolsó, amiben szerepeltem. Aktfotózásra hívtak, leitattak, kihasználták a naivitásomat, a lelkiállapotomat, és ez lett a vége. Szinte öntudatlan voltam, és egyáltalán nem is élveztem a forgatást."

Később annak hírére, hogy újabb filmek kerültek elő a süllyesztőből, a mostanában fekete hajú lány láthatóan összetört.

"Azokon a felvételeken még szőke voltam, ugye? De az nem hardcore pornó, csak soft. De inkább csak szexfilm. Ez már olyan régen történt, nem is emlékszem rá. Az életben egyáltalán nem vagyok ilyen, másfél éves kapcsolatom van egy férfival. Sajnos ő sem tudott a múltamról és most nagyon félek attól, mit fog szólni, ha a műsor után először találkozunk. De nem csak az ő reakciójától rettegek, hanem a családomat is nagyon kényelmetlen helyzetbe sodortam ezzel. Nem akarom, hogy engem ezért elítéljenek, és úgy nézzenek rám, mint egy pornósra, hiszen évek óta normális életet élek. Megbántam, amit tettem, legszívesebben visszacsinálnám, de nem lehet. Szeretném, ha az én esetem intő példa lenne minden olyan fiatal lány számára, akik ilyen helyzetbe kerülnek."

Szalontai azt is elmesélte, hogy azért nem tett említést a pornózásról a válogatáson, mert attól tartott, hogy semmi esélye nem lenne képernyőre kerülni, és így ismertté válni. Bár a célját elérte, ez a fajta ismeretség pedig már túl sok neki, ezért úgy döntött, hogy amint lehet, kiköltözik Amerikába, mert ott senki nem fog tudni a múltjáról.

Ági rendes lány, nem lopta el a bugyit

A Velvetnek sikerült elérni a leszbikus filmek producerét, aki csöppet sem csodálkozott Szalontai reakcióján.

"Általában utólag szégyellik a csajok az ilyen múltjukat. Van, aki ha meglát az utcán pár évvel később, elkezd elbújni a sapkájában. Pedig nem vagyok hülye, hogy beégessem az új izomagy mellett. Sajnos sok lány utólag meggondolja magát és szeretné eltüntetni a filmjeit. Volt olyan, hogy a forgalmazótól 800 db dvd-t vásároltatott fel a pasijával. Persze akkor már hetek óta a polcokon volt. Egy másik egy millióért akarta megvenni a nyersanyagokat, amikor tisztában volt vele, hogy már minimum négy amerikai forgalmazónál fut. Ezt kérte volna nászajándékba a vőlegényétől. A leitatással való rágalmazásról az a véleményem, hogy a rendezőket nem érdekli ez. A többi csaj meg tudat alatt úgyis tudja, hogy ő is ezt mondaná adott esetben. Általában pénzzavar vagy a pasi utáni bosszú hajtja őket. Sok egyetemista se gondol bele, hogy miképpen befolyásolhatja ez a karrierjét. A jó rendező jó pszichológus. Volt, akit hónapokig nem tudtunk rávenni valamire, majd benyitott egy roppant primitív ügynök, megcsöcsörészte, megdicsérte nem szokványos módon, és két nap múlva mindent lehetett. Tényleg nem ismerek olyat, akit leitattak. Azok maximum olyan önjelölt, amatőr filmesek.

Ági egy normál hirdetésre jött. Jól elbeszélgettünk a tanulmányairól, férfiakról, egyebekről. Értelmiségi családból jött és valóban látszott, hogy volt gyerekszobája. A forgatás kb. 4-5 éve lehetett. Látom, a legelsőben még eredeti mellekkel fut. Gondolom idővel rájött, hogy jobban fog keresni, ha berakat pár centit. Forgatás alatt is rendes volt, mert partnere olyan ügyetlen volt, hogy én a helyében rég hazamentem volna. Ha jól emlékszem, a jelenet után szerette volna megkapni a fehérneműt, amiben fotóztuk. Persze neki adtuk, de ki akarta fizetni. A többség suttyomban eldugja a táskájába, pedig egyszer használatosak."